Libnet.ro
UNICEF

11:00

Ludovic Orban, anuntul asteptat de toti pensionarii. Deciza luata cu privire la majorarea pensiilor

Playtech Playtech,
Ludovic Orban, anuntul asteptat de toti pensionarii. Deciza luata cu privire la majorarea pensiilor

Ludovic Orban a facut anuntul pe care milioane de pensionari sperau sa il auda. Acesta a vorbit despre o crestere a pensiilor in perioada viitoare, datorata in urma schimbarii legii in functie de realitatea economica din aceasta perioada. in ce conditii se vor mari pensiile Ludovic Orban a explicat ieri seara la Romania TV in . continuă pe Playtech

Ce restrictii ar putea fi ridicate in curand. Anuntul lui Ludovic Orban

Premierul Ludovic Orban a afirmat, intrebat daca ar putea fi ridicate unele restrictii dupa 6 decembrie si pana in Craciun, in cazul in care exista si se mentine un trend descendent al infectarilor, ca este analizata posibilitatea redeschiderii pietelor care functioneaza in spatii inchise, cu atat mai mult cu cat a venit iarna si temperatura a coborat.

150 de milioane de euro, alocati pentru investitiile de modernizare si inlocuire a echipamentelor din ATI. Anuntul a fost facut de premierul Ludovic Orban (VIDEO)

Luni seara, premierul Ludovic Orban a fost intrebat, in timpul vizitei la Institul Cantacuzino, care este situatia evaluarii realizate la nivel national in sectiile ATI, dar si unde au fost descoperite o serie de.

Vor ajunge dozele de vaccin anti-COVID-19 pentru toti romanii? Explicatiile premierului Ludovic Orban (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, luni, ca procedurile privind achizitionarea vaccinurilor anticoronavirus la nivel european sunt desfasurate de Comisia Europeana. Ea cumpara dozele, apoi acestea sunt.

Ludovic Orban: Persoanele internate sau aflate in izolare si carantina pot solicita urna mobila. Toti cetatenii din localitatile carantinate se vor putea deplasa fara niciun fel de opreliste la vot

Premierul Ludovic Orban a declarat luni ca in ziua alegerilor parlamentare, pacientii cu COVID-19 sau persoanele aflate in izolare sau carantina vor putea solicita urna mobila pentru a vota. De asemenea,.

Premierul Ludovic Orban anunta concedieri dupa alegeri! Care sunt salariatii in pericol

Criza economica provocata de pandemie ar putea fi rezolvata prin concedierea unui numar important de bugetari. Ludovic Orban sustine ca sunt in pericol sa isi piarda locul de munca angajatii care se fac ca muncesc. Decizia nu va fi luata insa fara un audit la institutiile publice, mai spune premierul.

Ludovic Orban rupe tacerea despre carantina dupa alegeri. Ce se va intampla, de fapt

Alegerile parlamentare bat la usa. Mai este exact o saptamana pana la momentul zero. Zvonurile despre un lockdown sunt din ce in ce mai multe. Premierul Ludovic Orban a iesit, din nou, in fata populatiei, in incercarea de a dezminti aceste informatii. Premierul Ludovic Orban dezminte lockdownul de dupa alegeri Exista multe voci, politicieni si .

Ludovic Orban: Masurile anti-COVID-19 au avut efect - Am oprit trendul de crestere Ideea ca intram in lockdown dupa 6 decembrie, o minciuna gogonata a adversarilor politici

Premierul Ludovic Orban a declarat ca adversarii politici ai PNL au lansat zvonul ca Romania va intra in lockdown, deci in carantina totala, dupa alegerile parlamentare din 6 decembrie. Orban a insistat ca.

LUDOVIC ORBAN: PSD sa stea in afara puterii

Presedintele PNL, premierul Ludovic Orban, a declarat, intr-un interviu acordat AGERPRES, ca in democratie premierul este dat de partidul care castiga, afirmand ca PSD este singura formatiune cu care liberalii au decis clar sa nu negocieze dupa alegerile parlamentare din 6 decembrie.

LUDOVIC ORBAN: Pensiile speciale pentru primari si alti alesi locali vor fi din nou amanate

Presedintele PNL, premierul Ludovic Orban, a declarat, intr-un interviu acordat Agerpres, ca intentioneaza sa emita un act normativ prin care prevederea din Codul administrativ referitoare la acordarea pensiilor speciale primarilor, vicepresedintilor, presedintilor si vicepresedintilor de consilii judetene sa fie din nou amanata, aratand ca acest lucru ar putea fi facut prin legea bugetului de stat pe anul viitor.

LUDOVIC ORBAN: Gazul romanesc trebuie sa ajunga in casele romanilor pentru cresterea calitatii vietii

Premierul Ludovic Orban a declarat, astazi, ca gazul metan trebuie sa ajunga in cat mai multe din casele romanilor si sa conduca astfel la o crestere a calitatii vietii acestora, in acest sens Guvernul alocand peste un miliard de euro pentru infiintarea de retele de distributie a gazelor in localitatile care nu beneficiaza inca de aceste facilitati.

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )