Libnet.ro
UNICEF

14:45

Pensii 2020. Pensiile vor creste cu 46%. Cine face anuntul pentru milioane de romani

Playtech Playtech,
Pensii 2020. Pensiile vor creste cu 46%. Cine face anuntul pentru milioane de romani

Astazi ar fi trebuit sa fie ziua in care CCR sa-si dea verdictul cu privire la majorarea pensiilor. Decizia a fost amanata pentru o data ulterioara. Ordonanta aprobata in Parlament obliga Guvernul sa mareasca pensiile cu 40%, dar nu sunt bani la buget. Daca, pentru moment, acest lucru nu pare viabil, Virgil Popescu, Ministrul Economiei, . continuă pe Playtech

Virgil Popescu: Pana in 2022 vom dubla alocatiile, iar pana in 2024 pensiile vor creste cu 46 la suta

Ministrul Economiei, Virgil Popescu, a anuntat , luni seara,ca alocatiile copiilor se vor dubla pana in anul 2022, iar pana in 2024, pensiile vor creste cu 46 la suta. in plus, el a mai spus ca.

Pensii 2020. Vesti proaste pentru milioane de pensionari. Decizia CCR legat de majorarea de 40%

Curtea Constitutionala a Romaniei dezbate astazi, 25 noiembrie, sesizarea Guvernului vizavi de proiectul de rectificare bugetara modificat de PSD in Parlament cu un amendamentul care prevede cresterea pensiilor cu 40%. Guvernul sustine ca parlamentarii nu au indicat sursele clare de finantare a majorarilor propuse, necesare pentru a acoperi cheltuielile urmarite de amendament. CCR a amanat .

VIRGIL POPESCU: Am spus foarte clar in programul de guvernare: taxele nu vor creste, nu vom taia salariile bugetarilor

Ministrul Economiei, Virgil Popescu, infirma scenariul taierii salariilor bugetarilor si considera ca afirmatia economistului-sef al Bancii Nationale a Romaniei, Valentin Lazea, pe aceasta tema reprezinta, in contextul campaniei electorale, un sprijin personal pentru o posibila discutie, conform Agerpres.

ANALISTII ANTICIPEAZA: Pietele actiunilor vor creste, in 2021

Goldman Sachs: Indicele S and P 500 va castiga 20% pana la sfarsitul anului viitor * Bloomberg: Avans de 3,5% pentru Euro Stoxx 50, fata de nivelul actual Bursa americana isi va continua cresterea in 2021, dupa cum anticipeaza banca de investitii Goldman Sachs Group Inc. , care preconiza, saptamana trecuta, ca indicele S and P 500 va consemna un avans de 20% pana la sfarsitul anului viitor, fata de nivelul actual, urmand sa ajunga la 4. 300 de puncte. Totodata, Goldman Sachs anticipeaza un plus de inca 7%, la 4. 600 de puncte, pentru indicele S and P 500, pana la sfarsitul anului 2022.

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2183 seconds )