Libnet.ro
UNICEF

01:05

Pensii 2021. Adevarul despre majorare. Milioane de pensionari trebuie sa stie asta

Playtech Playtech,
Pensii 2021. Adevarul despre majorare. Milioane de pensionari trebuie sa stie asta

Subiectul pensii 2021 este unul din cele mai importante subiecte de discutat. Este si o miza politica pentru ambele tabere. Daca Guvernul lui Citu spune ca va majora pensiile, dar conform planului sau, opozitia pune presiune. Presiunea e cu atat mai mare cu cat CCR a votat ca fiind consitutionala legea de majorare pentru pensii . continuă pe Playtech

Pensii 2021. Anuntul urias pentru milioane de pensionari: cu cat cresc pensiile

Pensii 2021. A fost facut anuntul urias pentru milioane de pensionari. Cu cat cresc pensiile in acest an, cititi in articolul de mai jos. Ministrul Muncii, Raluca Turcan, a anuntat ca pensiile vor creste in 2021, insa nu se stie cu cat si nici cand A fost facut un anunt urias in ceea ce ii .

Pensii 2021. S-a redus varsta de pensionare pentru acesti romani. Klaus Iohannis a aprobat legea

In 2016 la nivelul Camerei Deputatilor era depus un proiect de lege. Proiectul facea referire la varsta de pensionare a unei categorii de angajati din cadrul serviciilor de ambulanta la nivel national. Conform proiectului se dorea reducerea varstei de pensionare a acestei categorii. Proiectul a devenit lege si a fost promulgata de Presedintele Klaus Iohannis .

Survivor 2021. Jador, despre copilaria dificila: Aveam un trening rupt, munceam cu ziua, dar luam numai premiul 1

Jador, unul dintre cei 12 concurenti din Echipa Faimosilor, din show-ul Survivor Romania, care a debutat sambata aceasta, la Kanal D, este un artist apreciat de milioane de fani. Copilaria i-a fost marcata de lipsuri, insa saracia l-a determinat sa isi doreasca sa viseze la mai mult, dupa cum acesta povesteste intr-un interviu acordat inainte de a se imbarca in aeronava catre Republica Dominicana.

Adevarul despre relatia Andreei Antonescu cu Traian. Artista a recunoscut totul

S-a aflat adevarul despre relatia Andreei Antonescu cu Traian, sotul ei. Artista a recunoscut totul. Ce se intampla intre cei doi, cititi in articolul de mai jos. Incredibil ce relatie are Traian Spak, sotul Andreei Antonescu, cu mama si fratele ei S-a aflat adevarul despre relatia Andreei Antonescu cu Traian, sotul cantaretei, scrie impact. ro. Astfel, .

Anca Serea, adevarul despre problemele ei de sanatate. Vedeta si-a socat fanii: Sa-mi scriu testamentul

Anca Serea a spus adevarul despre problemele ei de sanatate. Vedeta si-a socat fanii cand au auzit cand au auzit ca vrea sa-si faca testamentul. Anca Serea a trecut printr-o perioada de cosmar. Vedeta a fost la un pas sa-si faca testamentul Anca Serea si-a socat fanii de pe reteaua de socializare dupa c a .

Ce se intampla intre Speak si Stefania, de fapt. Adevarul despre relatia dintre cei doi

Despre Speak si Stefania nu s-au auzit lucruri prea bune in ultima perioada. in presa s-a scris ca cei doi s-ar fi despartit, dovada fiind lipsa inelului de logodna de pe mana dansatoarei. Tanara a lamurit recent situatia, motivand si absenta bijuteriei. Lipsa inelului, doar un detaliu. Stefania a facut primele declaratii despre zvonurile care .

EXCLUSIV Bianca Dragusanu a spus adevarul despre Bentley-ul sau. Cine i l-a platit, de fapt

Fostei asistente tv Bianca Dragusanu ii place sa traiasca pe picior mare. Blonda, acuzata de rivala ei, Claudia Patrascanu, ca ar fi femeie de oras si ca ar trai pe spinarea barbatilor cu bani, isi poate permite orice extravaganta, din veniturile inregistrate cu atelierul de moda, dar si din publicitate. Mai nou, Bianca si-a achizitionat .

Adevarul despre Blue Monday, cea mai deprimanta zi din an: Un truc de PR pentru a vinde vacante

A treia zi de luni din ianuarie este considerata cea mai deprimanta zi din an si a fost numita Blue Monday. Anul acesta, Blue Monday este pe 18 ianuarie si, oricat de popular a devenit acest concept in ultimii ani, nu avem niciun motiv temeinic sa credem ca aceasta zi va fi mai proasta decat altele sau ca ne va afecta sanatatea psihica.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2488 seconds )