Libnet.ro
UNICEF

23:30

Pensii 2021. Cu cat vor creste pensiile romanilor de la anul. Florin Citu a facut anuntul chiar ieri

Playtech Playtech,
Pensii 2021. Cu cat vor creste pensiile romanilor de la anul. Florin Citu a facut anuntul chiar ieri

Sfarsitul de an pare sa aiba vesti bune, daca lucrurile vor avea loc asa cum anunta ministrul Finantelor, Florin Citu. Potrivit acestuia, majorarea care ar urma sa aiba loc la anul este cea mai mare dintr-un calendar gandit vreodata de un Guvern, pe o perioada de patru ani. Cati bani vor primi in plus pensionarii . continuă pe Playtech

Citu: Nu vor fi introduse noi taxe nici anul acesta, nici anul viitor, iar cele existente nu vor creste

Ministrul Finantelor Publice, Florin Citu, a declarat, luni, la Timisoara, ca nu vor fi introduse noi taxe nici anul acesta, nici anul viitor, iar cele existente nu vor creste. De asemenea, a precizat ca programul de guvernare al PNL este bazat pe dezvoltare si investitii si nu pe cresterea taxelor.

Pensii 2021. Care va fi valoare punctului de pensie in 2021

Noua lege a pensiilor prevede inlocuirea punctului de pensie cu valoarea punctului de referinta in anul 2021. Practic cresterea resimtita de un pensionar va fi egala cu: stagiul complet de cotizare25) .

Ministrul Finantelor, Florin Citu, da asigurari ca taxele nu vor creste anul viitor: Programul nostru de guvernare e pe investitii

Ministrul Finantelor Publice, Florin Citu, a dat asigurari luni ca guvernul liberal nu va introduce noi taxe nici anul acesta, nici anul viitor. Florin Citu da asigurari ca nu vor fi introduse noi .

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2544 seconds )