Libnet.ro
UNICEF

16:00

Pensii 2021. Cati bani vor primi romanii de la 1 ianuarie

Playtech Playtech,
Pensii 2021. Cati bani vor primi romanii de la 1 ianuarie

Pensii 2021. S-a aflat cati bani vor primi pensionarii incepand cu 1 ianuarie 2021. Pensiile ar putea creste semnificativ in 2021, potrivit calculelor care se fac chiar in aceasta perioada. Cresc pensiile de la 1 ianuarie 2021. Sunt doua variante crestere. La cat ar ajunge pensiile Sunt vesti bune pentru pensionari, dupa ce calculele care . continuă pe Playtech

PNL promite pensii mai mari in 2021. Cu cat creste punctul de pensie anul viitor si cati bani vor primi batranii

Se fac calcule acum la Casa de Pensii pentru cresterea punctului de pensie anul viitor, in 2021.

RCA 2021. Atentie, soferi. Vor da bani mai multi incepand de la 1 ianuarie

Inca din octombrie se tot vehicula ideea scumpirii asigurarilor de tip RCA. Se vorbea de o crestere a RCA-ului cu aproximativ 10%. Economica. net anunta cresterea preturilor la camioane la o valoare aproximativa de 5. 950 de lei. RCA din ianuarie 2021 mai scumpe pentru camioane intr-un interviu acordat Economica. net, Augustin Hagiu, presedintele FORT, acuza pentru noile .

Cati bani iau concurentii de la Ferma de la PRO TV. Topul celor mai bine platiti

Din cauza pandemiei de coronavirus, concurentii care au participat la editia din acest an a emisiunii Ferma de la Pro TV, au onorarii semnificativ mai mici fata de cei care au participat in editiile din trecut. Iata cati bani iau concurentii de la Ferma de la Pro TV. Cati bani iau concurentii de la Ferma .

Cum si-a rasplatit George Clooney cei mai buni prieteni. Cati bani le-a facut cadou, intr-o perioada dificila

Cand vine vorba de cadouri, celebrul actor George Clooney impresioneaza pe toata lumea. De curand acesta a marturisit ca si-a premiat 14 prieteni cu sume colosale pentru a le multumi pentru ca l-a ajutat la greu in tinerete. Cati bani le-a facut cadou George Clooney celor mai buni prieteni in anul 2013, starul de cinema .

Cati bani are, de fapt, Teo Trandafir. Vedeta de la Kanal D a spus tot adevarul: Sunt un om bogat

Cat castiga vedetele a fost mereu o intrebare preferata de public, astfel ca in decursul anilor s-au facut chiar topuri ale celor mai bine platiti prezentatori de televiziune. Cati bani are, de fapt, Teo Trandafir Cu toate ca salariile castigate de vedetele tv sunt secrete, s-au gasit mereu persoane, chiar si din randul colegilor, .

Cati bani face Bianca Dragusanu, de fapt. A recunoscut sumele colosale cu o aroganta maxima

Dupa ce a fost acuzata in mediul online ca motivul pentru care ar fi stat atat de mult timp cu Alex Bodi ar fi fost averea acestuia, Bianca Dragusanu a recunoscut cati bani face ea, de fapt. A spus totul despre sumele colosale care ii intra lunar in cont. Bianca Dragusanu scoate bani frumosi Plecarile .

Cu cati bani traieste decent o familie in Romania, de fapt. Specialistii au facut toate calculele

Romania, in viziunea multora, este o tara ieftina, dar cat de ieftina este? Ar putea o familie sa traiasca cu un salariu decent pe luna in Romania? S-au facut o sumedenie de analize pe teme sociale si a traiului in Romania. Unul dintre acestea, semnat de Fundatia Friedrich-Ebert spune ca pentru un trai decent un .

Ce pensie jenanta avea Draga Olteanu Matei dupa o viata pe scena. Cati bani primea

Draga Olteanu Matei avea o pensie jenanta dupa o viata petrecuta pe scena. Draga Olteanu Matei a murit in miecuri dimineata, la Spitalul din Iasi, la 87 de ani. Celebra actrita fusese adusa vineri seara, in stare critica, cu o hemoragie puternica. Draga Olteanu Matei avea o pensie mica. Daca nu ar fi avut si .

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2237 seconds )