Libnet.ro
UNICEF

20:00

Se taie pensiile pentru acesti romani. Decizia e radicala, intra in vigoare pe 8 noiembrie

Playtech Playtech,
Se taie pensiile pentru acesti romani. Decizia e radicala, intra in vigoare pe 8 noiembrie

Se taie pensiile pentru o categorie de romani. Decizia radicala intra in vigoare incepand cu 8 noiembrie. Astfel, pensionarii care au fost condamnati definitiv pentru savarsirea unei infractiuni contra umanitatii nu mai primesc pensii militare. Totul este stipulat intr-o lege care a fost publicata joi seara in Monitorul Oficial si care va intra in vigoare . continuă pe Playtech

Se dau si 900 de lei pentru acesti romani. Cine primeste acum banii si de ce

Se dau si cate 900 de lei pentru acesti romani. Statul va acorda fermierilor si pescarilor prime la comercializarea produselor lor, agricole, pescaresti si de acvacultura. Primele va fi de 100 euro, respectiv de 200 euro, in functie de cantitatea de produse vandute, dupa cum arata un proiect de lege promulgat de presedintele tarii. Ajutoarele .

Presedintele a semnat decretul. Bani in plus care intra pe card pentru acesti romani chiar acum

O veste excelenta a venit recent pentru numerosi romani. Legea a fost promulgata de Klaus Iohannis, presedintele Romaniei, si prevedeacordarea de sporuri salariale. Si asta inca din.

Andreea Mantea, probleme cu iubitul din cauza lui David? Decizia radicala luata de vedeta

Andreea Mantea este intr-o situatie aparte in ceea ce priveste viata personala. Fanii s-au tot intrebat cine este noul partener al acesteia, dar bruneta e departe de a-l face cunoscut. Ce decizie radicala a luat in privinta relatiei sale si cum il implica si pe David? Andreea Mantea, probleme in paradis? Ce se intampla in .

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1981 seconds )