Libnet.ro
UNICEF

00:06

Teatrul de campanie electorala al PSD cu pensiile speciale, desfiintat de Orban: o minciuna gogonata

Playtech Playtech,
Teatrul de campanie electorala al PSD cu pensiile speciale, desfiintat de Orban: o minciuna gogonata

Cu cateva saptamani pana la alegerile parlamentare, mai multi parlamentari au anuntat ca-si vor da demisia pentru a nu primi pensii speciale. Primul care a luat aceasta decizie este Marcel. continuă pe Playtech

BNR acuza implicarea abuziva a institutiei in spoturi de campanie electorala ale PSD

BNR acuza implicarea abuziva a institutiei in spoturi de campanie electorala ale PSD si face un apel catre toate partidele politice implicate in campania electorala sa ii respecte caracterul apolitic.

Surse. Cum a stricat PSD surpriza USR cu demisiile din Parlament. Miza: pensiile speciale

A inceput sarabanda demisiilor in Parlament pe final de mandat. in plina campanie electorala, liderii politici vor sa arate electoratului ca renunta la pensiile speciale. USR pregatise o lovitura de imagine, stricata insa de PSD.

Cum scapam de pensiile speciale: gestul parlamentarilor USR care da bine in campanie

Indiferent daca este un truc populist in campanie electorala sau un gest cat se poate de sincer, toti parlamentarii USR isi vor anula dreptul la pensii speciale prin demisia din pozitia de.

BOR cere partidelor politice sa nu se mai foloseasca de calendarele bisericesti pentru a-si face campanie electorala

Dupa ce un partid aflat in campanie electorala a impartit calendare crestin-ortodoxe cu sigla partidului, Biserica Ortodoxa a cerut luni, printr-un comunicat, oprirea distribuitii de calendare false, amintind ca Biserica Ortodoxa Romana are dreptul exclusiv de tiparire a calendarelor ortodoxe si de comercializaredistribuire a acestora numai in biserici, manastiri si propriile magazine bisericesti.

Ludovic Orban, pentru B1 TV: Aproape toate pensiile speciale au fost adoptate cu majoritate PSD la initiativa PSD PNL, singurul partid care s-a opus la introducerea pensiilor speciale pentru parlamentari (VIDEO)

Prim-ministrul Ludovic Orban, presedintele PNL, a reactionat la anuntul facut de Marcel Ciolacu, omologul sau social-democrat, care sustine ca va demisiona din Parlament in ultima zi de mandat pentru a nu.

Ciolacu si Simonis demisioneaza din Parlament si renunta la pensiile speciale

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, si liderul Grupului PSD de la Camera Deputatilor, Alfred Simonis, .

Ion Cristoiu: Strategia lui Iohannis, campanie electorala doar cu doua partide, PNL si PSD

Publicistul Ion Cristoiu afirma ca pana la alegerile din 6 decembrie, batalia nu se mai duce intre PNL si PSD, ci in interiorul Dreptei si in interiorul Stingii, iar prin prezentarea social-democratilor ca principalul adversar al liberalilor, Iohannis pune intre paranteze USRPLUS si Pro Romania.

Florin Roman (PNL): Dupa alegeri, vom elimina pensiile speciale pentru toate categoriile. Noi chiar vrem sa rezolvam problema, nu ca altii. USR putea sa procedeze la fel ca noi si i-am fi sustinut (VIDEO)

PNL a solicitat votarea in plen chiar marti, in regim de urgenta, a initiativei sale privind abrogarea pensiilor speciale ale parlamentarilor. Florin Roman, liderul deputatilor liberali, a declarat ca daca.

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )