Libnet.ro
UNICEF

10:15

Veste majora pentru milioane de pensionari. Se recalculeaza pensiile, se taie, dar se si da

Playtech Playtech,
Veste majora pentru milioane de pensionari. Se recalculeaza pensiile, se taie, dar se si da

O urmatoare recalculare a pensiilor va avea loc anul viitor, in septembrie. Pensiile ar urma sa fie reduse in cazul unei categorii largi de pensionari. in cazul calcularii cuantumului de. continuă pe Playtech

Klaus Iohannis, mesaj de ultima ora pentru milioane de romani. Ce se intampla acum in tara

Presedintele Klaus Iohannis a avut luni, 23 noiembrie, o sedinta la Palatul Cotroceni. Tema acestei sedinte a fost campania nationala de vaccinare impotriva COVID-19, problema de siguranta nationala. Mesaj de ultima ora pentru milioane de romani. Ce se intampla acum in Romania La intalnire au participat si Nicolae Ciuca, ministrul Apararii Nationale, Marcel Vela, ministrul .

Ludovic Orban, anunt de ultima ora pentru milioane de romani. Ce se va intampla in ziua alegerilor, pe 6 decembrie. Noi reguli pentru cei care vor vota

Ludovic Orban vine cu informatii calde referitoare la desfasurarea alegerilor din 6 decembrie. Pentru ca multi romani se tem sa mearga la vor in contextul pandemiei de COVID-19, premierul vine cu asigurari menite sa-i linisteasca pe cetateni cu privire la siguranta sanatatii publice in timpul alegerilor. Mesajul lui Ludovic Orban pentru persoanele afectate direct de .

Coronavirus: Veste proasta pentru tarile europene? Germania incepe sa ramana fara paturi ATI

Germania era vazuta ca o baliza pentru alte tari europene in primul val al pandemiei si era laudata pentru unul dintre cele mai bune sisteme de sanatate din lume, dar acum incepe sa lupte cu mai multe infectii severe, dupa ce numarul cazurilor a ajuns vineri la un record absolut, aproape 24. 000 de noi cazuri intr-o singura zi, si la fel si si numarul pacientilor aflati la terapie intensiva, scrie CNN.

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2101 seconds )