Libnet.ro
UNICEF

21:32

Vesti proaste pentru milioane de pensionari. Se suspenda plata acestei pensii

Playtech Playtech,
Vesti proaste pentru milioane de pensionari. Se suspenda plata acestei pensii

Sunt vesti proaste pentru milioane de pensionari. Se suspenda plata pensiilor de urmasi pentru elevii care nu depun actele scolare in timp util. Reprezentantii Casei Nationale de Pensii Publice CNPP) anunta ca copiii urmasilor pensionari, mai exact, elevii care nu depun actele scolare la timp se vor alege cu pensiile suspendate. Se suspenda pensiile de . continuă pe Playtech

Vesti proaste pentru romani. Dezastrul care se anunta pentru pensiile si salariile bugetarilor in 2021

Anul 2021 se anunta unul extrem de dificil pentru oricine va fi la putere. Cartofii fierbinti trecuti pe repede inainte prin Parlament, fara niciun resentiment dupa cum spun economistii, se.

Vesti proaste pentru Romania: S-a aflat numele tarii care ne poate lasa fara Euro 2020

Pe masura ce pandemia de coronavirus se agraveaza, devine tot mai clar ca ideea revolutionara a celor de la UEFA, de a organiza Euro 2020, amanata ulterior pentru 11 iunie - 11 iulie 2021, in 12 orase diferite, e inoportuna. Si cu sanse tot mai mici de realizare!.

Meteo. Se schimba vremea radical: cand scad temperaturile brusc. Vesti proaste despre ploi

De astazi incepe weekendul, iar ANM anunta valori termice mai coborate decat cele specifice pentru aceasta perioada. Temperaturi mai scazute se vor resimti mai ales in zonele estice ale tarii. Weekendul 6-8 noiembrie 2020 va fi unul dominat de temperaturi scazute. Vremea in weekendul 6-8 noiembrie 2020 Pentru weekendul 6-8 noiembrie valorile termice se vor .

Ludovic Orban, lovitura dura pentru milioane de romani. Ce piete se vor inchide si pentru cat timp: Acolo parca e o zona Zoster

Explozia cazurilor de COVID-19 a devenit din ce in ce mai sufocanta, iar autoritatile adopta masuri de restrictie dure in incercarea de a stopa raspandirea noului coronavirus. in cursul serii de ieri, premierul Ludovic Orban a transmis noile restrictii care vor fi introduse de saptamana viitoare. Printre acestea se numara inchiderea anumitor piete in toata .

Vesti bune pentru sportul romanesc. Teste pentru Covid-19 la 5 euro!

Ionut Stroe, ministrul Tineretului si Sportului, a anuntat ca Guvernul Romaniei a aprobat folosirea testelor rapide pentru sportul romanesc.

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:32

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.198 seconds )