Libnet.ro
UNICEF

21:00

Se vor mari pensiile. Anuntul serii pentru milioane de pensionari romani

Playtech Playtech,
Se vor mari pensiile. Anuntul serii pentru milioane de pensionari romani

Luni, la bilantul unui an de guvernare, Florin Citu a declarat ca, veniturile bugetare vor creste anul viitor, in urma digitalizarii si cu o colectare mai buna. Potrivit ministrului, cresterea ar putea depasi cu un punct procentual fata de anul curent. Anuntul pentru milioane de pensionari romani. Pensiile se vor mari Totodata, ministrul Florin Citu . continuă pe Playtech

Vesti proaste pentru milioane de pensionari. Se suspenda plata acestei pensii

Sunt vesti proaste pentru milioane de pensionari. Se suspenda plata pensiilor de urmasi pentru elevii care nu depun actele scolare in timp util. Reprezentantii Casei Nationale de Pensii Publice CNPP) anunta ca copiii urmasilor pensionari, mai exact, elevii care nu depun actele scolare la timp se vor alege cu pensiile suspendate. Se suspenda pensiile de .

Ludovic Orban, lovitura dura pentru milioane de romani. Ce piete se vor inchide si pentru cat timp: Acolo parca e o zona Zoster

Explozia cazurilor de COVID-19 a devenit din ce in ce mai sufocanta, iar autoritatile adopta masuri de restrictie dure in incercarea de a stopa raspandirea noului coronavirus. in cursul serii de ieri, premierul Ludovic Orban a transmis noile restrictii care vor fi introduse de saptamana viitoare. Printre acestea se numara inchiderea anumitor piete in toata .

Anuntul care bucura milioane de soferi cu masini pe benzina si motorina. Ce se intampla cu preturile

Pandemia a afectat preturile energiei pentru produse, variind de la titei la diverse produse petroliere rafinate. Au fost afectate inclusiv preturile la motorina, benzina cu amanuntul si benzina la pompa. Debutul pandemiei a dus la o scadere initiala a preturilor la produsele pe baza de petrol. La fel de brusc, preturile au crescut, pe masura .

TUDOSE: in tarile din Europa nu se vor deschide sectii de votare pentru romanii din diaspora

Vicepresedintele PSD Mihai Tudose a declarat azi ca in tarile din Europa nu se vor deschide sectii de votare pentru romani la alegerile parlamentare din decembrie, relateaza Agerpres.

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2239 seconds )