Libnet.ro
UNICEF

01:05

Care este cea mai mare pensie acordata in octombrie 2019. Ce a facut batranul sa merite banii astia. Suma este uriasa

Playtech Playtech,
Care este cea mai mare pensie acordata in octombrie 2019. Ce a facut batranul sa merite banii astia. Suma este uriasa

Pensiile sunt un subiect destul de sensibil pentru multi varstnici din Romania, cu atat mai mult cu cat o buna parte din aceste sume lunare pe care le incaseaza pensionarii nu ajung de multe unui trai de zi cu zi. Topul pensiilor din Romania Potrivit unui clasament al celor mai mari, respectiv al celor mai . continuă pe Playtech

Care este cea mai mare pensie din Romania

Cea mai mare pensie publica platita in octombrie a fost de peste 33. 200 de lei brut, informeaza B1 TV. Aceasta suma a fost platita in sistemul public de stat, iar beneficiarul apartine de una din Casele.

Business report: O solutie pentru tsunamiul de la pensii; Meserie platita bine: un inspector de munca incaseaza lunar pana la 1.000 de euro la stat; in ce domenii este cea mai mare lipsa de angajati

Haosul din piata de energie continua. Furnizorii de ultima instanta de energie electrica nu ar fi contractat, pana la aceasta data, nimic. Volkswagen anunta cand va decide daca va mai construi noua sa fabrica in Turcia, la care spera si Romania. Volkswagen analizase mai multe posibile locatii pentru noua sa fabrica din Europa de Est.

Cea mai mare fuziune bancara din SUA, dupa criza financiara

BB and T si SunTrust Banks creeaza Truist Financial, a sasea mare banca din Statele Unite Federal Reserve Fed - banca centrala a SUA) si Federal Deposit Insurance Corp. au aprobat fuziunea dintre BB and T Corp. si SunTrust Banks Inc. , tranzactie care reprezinta cea mai mare alianta parafata intre doua banci dupa criza financiara globala din 2007- 2009, potrivit Reuters si USA Today.

ExxonMobil - cea mai mare vanzare de active din ultimele decenii Americanii renunta la zacamintele de gaze din Europa

Americanii de la Exxon Mobil demareaza cea mai mare vanzare de active din ultimele decenii, renuntand la zacaminte de gaze si titei in valoare de pana la 25 de miliarde de dolari in Europa, Asia si Africa, au declarat, pentru Reuters, surse care au dorit sa-si pastreze anonimatul, potrivit Agerpres. Exxon ar intentiona sa renunte efectiv la operatiunile sale upstream de petrol si gaze naturale din Europa, inclusiv la cele din Romania. Aceste informatii contrazic declaratiile presedintelui Klaus Iohannis, care a spus, zilele trecute, ca este posibil ca ExxonMobil sa-si schimbe decizia si sa nu renunte la Romania.

Cea mai mare pensie platita luna trecuta de Casa de Pensii

Cea mai mare pensie din sistemul public de stat calculata pentru luna octombrie 2019 de Casa Nationala de Pensii Publice CNPP) are un cuantum brut de 33. 235 lei, iar beneficiarul apartine de una din Casele locale de Pensii din Bucuresti, potrivit informatiilor furnizate de Ministerul Muncii si Protectiei Sociale MMPS).

Cu cat cresc amenzile de circulatie odata cu salariul minim. Cea mai mare ajunge 22.300 de lei

Amenzile rutiere ar putea creste de la 1 ianuarie 2020 cu 53%, iar cea mai mica contraventie ar putea scoate din buzunarele soferilor 446 de lei. Asta pentru ca valoarea punctului-amenda, care se calculeaza, potrivit Codului rutier, ca 10% din salariul minim brut, creste de la 145 de lei la 223 de lei.

De cand ar creste din nou salariul minim. Iata de ce nu este cea mai buna veste pentru romani

Salariul minim pe economie ar putea creste din nou. Promisiunea este facuta de vechiul guvern si analizata de cabinetul Orban. De cand s-ar majora? De ce nu este cea mai buna veste pentru romani? De cand ar creste din nou salariul minim? De ce nu este cea mai buna veste? Se discuta din nou despre .

General (r) american, fost comandant al fortelor NATO in Europa: Rusia este o problema, o pacoste strategica. Nu cred intr-un razboi conventional Cea mai mare amenintare tine de tehnologii precum 5G sau inteligenta artificiala

Nu cred ca vom avea un razboi cu Rusia, cel putin nu pe modelul secolului XX, a declarat intr-un interviu pentru HotNews. ro generalul r) american James Jones, fost comandant al fortelor aliate in Europa. Vom fi in cursa cu Rusia in ceea ce priveste armele cibernetice, spune Jones care acuza Moscova ca a intervenit nu doar in alegerile din SUA, ci si in Europa si crede ca NATO si Statele Unite trebuie sa se concentreze mult mai mult pe zona Marii Negre. Despre NATO in moarte cerebrala, riscul ca Turcia sa paraseasca Alianta si amenintarea Chinei si a tehnologiei 5G nesigure, cititi mai multe in articol.

Iranul, cuprins de proteste simultan cu Irak-ul si Libanul, in timp ce sufera de cea mai mare slabiciunea ultimilor ani. Este regimuliranian in pericol de prabusire? (FOTO, VIDEO)

De cateva zile, Iranul se confrunta cu proteste de mare amploare in aproximativ 100 de orase, intr-unmoment in care politica regimului de la Teheran da dovada de slabiciune, atat pe plan extern, cat si.

ANALIZA Iranul, cuprins de proteste simultan cu Irak-ul si Libanul, in timp ce sufera de cea mai mare slabiciunea ultimilor ani. Este regimuliranian in pericol de prabusire? (FOTO, VIDEO)

De cateva zile, Iranul se confrunta cu proteste de mare amploare in aproximativ 100 de orase, intr-unmoment in care politica regimului de la Teheran da dovada de slabiciune, atat pe plan extern, cat si.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2323 seconds )