Libnet.ro
UNICEF

11:16

Gest fara precedent al ministrului Muncii. Cum a anuntat ce se intampla cu salariile si pensiile

Playtech Playtech,
Gest fara precedent al ministrului Muncii. Cum a anuntat ce se intampla cu salariile si pensiile

Ministrul Muncii a clarificat astazi toata situatia pensiilor si a salariilor. Violeta Alexandru a gasi un mod inedit de a spune tuturor romanilor ce se petrece. Cum s-a facut aceasta inteleasca in cadrul conferintei de presa de la sediul Guvernului? Ministrul Muncii, mod inedit de a anunta ce se intampla cu salriile si pensiile Violeta . continuă pe Playtech

O vedeta din Romania, acuzatii fara precedent pe o retea de socializare: Am crezut ca aceste lucruri vor disparea. Nu sunt un animal (FOTO)

Acuzatii fara precedent facute de o vedeta de la noi. Laurette sustine ca fiica ei este victima unuibullying repetat la scoala doar pentru ca este mulatra si nimeni nu ia masuri. Recent, situatia.

Coliziune fara precedent intre avioane de calatori: consecintele accidentului din Frankfurt

Intr-o maniera absolut socanta, doua avioane de pasageri s-au ciocnit pe aeroportul din Frankfurt. Evenimentul neobisnuit a facut inconjurul lumii. Cand sunt in aer, avioanele au un sistem elaborat de radare pentru a monitoriza pozitia celorlalte avioane aflate in zbor. in plus, comunicarea constanta cu turnurile de control ajuta pilotii sa-si mentina culoarul de zbor .

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1979 seconds )