Libnet.ro
UNICEF

05:30

Ministrul Teodorovici anunta reglementarea pensiilor speciale. Se ia in calcul taierea acestor indemnizatii

Playtech Playtech,
Ministrul Teodorovici anunta reglementarea pensiilor speciale. Se ia in calcul taierea acestor indemnizatii

Ministrul Finantelor va urma sa prezinte Guvernului un pachet de masuri care va reglementa si situatia pensiilor speciale. Ce declaratii a facut Eugen Teodorovici in cursul zilei de miercuri in acest sens? Ministrul Finantelor reglementeaza pensiile speciale! Eugen Teodorovici a facut miercuri o serie de declaratii potrivit carora va urma sa reglementeze pensiile speciale. Acesta . continuă pe Playtech

Eugen Teodorovici a pus tunurile pe pensiile speciale

Ministerul Finantelor Publice va prezenta Guvernului un pachet de masuri care va reglementa inclusiv situatia pensiilor speciale, menirea acestuia fiind de a asigura o mai eficienta cheltuire a banului public, a declarat miercuri la Romania TV Eugen Teodorovici, ministrul Finantelor.

Razvan Cuc, ministrul Transporturilor, anunta: De la Sibiu pana la Nadlac se va circula in regim de autostrada

Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, a declarat la Antena 3 ca premierul Viorica Dancila va decide, in perioada urmatoare, care este autostrada ce se va realiza in aceasta guvernare cu finantare de la stat, du.

Ministrul Transporturilor anunta o restructurare masiva la Tarom

Ministrul Transporturilor Razvan Cuc a anuntat ca vor avea loc schimbari majore la Tarom, in perioada urmatoare, inclusiv o restructurare masiva.

ştiri de la Playtech

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )