Libnet.ro
UNICEF

00:06

Noua Lege a Pensiilor. Cum poti cumpara vechime la pensie si cine poate beneficia de aceasta facilitate

Playtech Playtech,
Noua Lege a Pensiilor. Cum poti cumpara vechime la pensie si cine poate beneficia de aceasta facilitate

Noua lege a pensiilor aduce vesti bune pentru actualii, dar si pentru viitorii pensionari. Acestia nu vor mai trebui sa-si faca nicio grija, pentru ca vor putea beneficia de o facilitate speciala. De acum se poate cumpara vechime. Cum se poate face acest lucru? Noua lege a pensiilor. Cum se poate cumpara vechime? Legea noua . continuă pe Playtech

Cand intra in vigoare noua Lege a Pensiilor. Milioane de romani vor beneficia de pe urma ei

Se anunta vesti bune pentru milioane de romani. Noua Lege a Pensiilor, care prevede ca valoarea punctului de pensie si pensia minima sa creasca fata de nivelul actual, se grabeste sa intre in vigoare. Cand intra in vigoare noua Lege a Pensiilor Noua Lege a Pensiilor, care prevede ca valoarea punctului de pensie si pensia .

Cat costa un bilet la BIAS 2019 si de unde le poti cumpara

Cea de-a XI-a editie BIAS Bucharest International Air Show & General Aviation Exhibition) BIAS 2019 este extrem de asteptata de romani si va avea loc pe 24 august 2019, pe aeroportul international Baneasa. Va fi un spectacol de forta aeriana, in care asii aviatiei civile si militare vor incanta spectatorii cu acrobatii aeriene .

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1996 seconds )