Libnet.ro
UNICEF

07:45

Noul ministru al Muncii, anunt de ultima pentru pensionari! Prima masura pe care vrea sa o ia imediat

Playtech Playtech,
Noul ministru al Muncii, anunt de ultima pentru pensionari! Prima masura pe care vrea sa o ia imediat

Ministrul Muncii a vizitat Casa de Pensii a Sectorului 6 din Capitala, dupa ce mai multi pensionari s-au plans de intarzieri in ceea ce priveste calculul pensiilor. Violeta Alexandru considera ca pensionarii sunt tratati cu aroganta si lipsa de respect de catre angajatii de la Casa de Pensii si preziceaza ca va cauta solutii pentru . continuă pe Playtech

Noul ministru al Muncii, anunt de ultima ora pentru romani! Ce se intampla cu pensiile si salariile

Presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul pentru numirea Guvernului Romaniei. in componenta se afla Victoria Violeta Alexandru, noul ministru al Muncii. Oficialul a preluat fraiele si a facut deja un anunt despre pensii si salarii. Violeta Alexandru, noul ministru al Muncii, anunt de ultima ora pentru romani Guvernul Orban a fost investit, luni, 4 noiembrie, .

Noul ministru al Muncii a gasit nenumarate probleme la sistemul de pensii si salarii. Violeta Alexandru: Vom reduce structurile de conducere, demnitarii si cabinetele lor, pentru eficientizarea institutiei (VIDEO)

Violeta Alexandru, noul ministru al Muncii, a descoperit mai multe nereguli la minister de cand a preluat ministerul, precum este sistemul de plati si salarii, care are nenumarate probleme. Demnitarul a.

Noul ministru al Muncii anunta ca NU vor fi taieri de pensii si salarii. Violeta Alexandru: Muncim pentru a putea avea un trai civilizat in Romania

Violeta Alexandru, noul ministru al Muncii, a reiterat ca Guvernul Orban nu va taia pensiile si salariile. Noul titular al portofoliului a facut aceasta declaratie cand a sosit la minister, moment in care a mai.

Noul ministru al Muncii a constatat, cand a ajuns la minister, ca institutia trebuie evacuata in 60 zile

Tocmai ce-am constatat ca trebuie sa evacuam acest sediu in mai putin de 60 de zile, in considerentul unei solicitari de evacuare din partea Ministerului de Interne si fata de care noi ar fi trebuit sa gasim solutii in timp util, a declarat noul ministru al Muncii si Protectiei Sociale, Victoria Violeta Alexandru.

Noul ministru al Muncii anunta o evaluare a sistemului de pensii: Avem un deficit ingrijorator. Vom face cele mai serioase verificari

Noul ministru al Muncii, Violeta Alexandru, anunta o reducere a structurii ministerului dar si verificari serioase cu privire la situatia bugetului de pensii in conditiile in care, potrivit acesteia, PSD a lasat un deficit ingrijorator la acest buget.

Noul ministru al Muncii, anunt important despre salarii. Ce se intampla cu cresterea promisa

Violeta Alexandru, noul ministru al Muncii, in Guvernul Orban, a facut un anunt despre salariile bugetarilor. Aceasta a dezbatut si masura propusa in fostul guvern PSD, cu privire la majorarea salariului minim, incepand cu 1 ianuarie 2020. Noul ministru al Muncii, anunt important despre salarii Noul ministru al Muncii a fost de parere ca aceasta .

Vesti bune pentru romani. Noul ministru al Muncii a anuntat ce se va intampla cu pensiile si salariile romanilor

Vesti bune pentru romani. Noul ministrul al Muncii, Violeta Alexandru, a dat asigurari chiar inainte de a prelua atributiile de la minister ca nu va taia pensiile si salariile romanilor. in ceea ce priveste.

NOUL MINISTRU AL MUNCII ACUZA: Sunt nenumarate probleme in infrastructura pe baza careia iei decizii cu privire la politicile salariale

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, spune, la trei zile de la numirea in functie, ca a constatat nenumarate probleme la tot ce inseamna infrastructura pe baza careia iei decizii cu privire la politicile salariale si de pensii in acest minister.

Noul ministru al Transporturilor: Ce s-a intamplat la Tarom depaseste orice imaginatie. Nu exista institutie sa nu fie in control. ATR-uri fara contract

La Tarom nu mai exista institutie a statului care sa nu fie in control, iar ce s-a intamplat in ultima vreme la aceasta companie depaseste orice imaginatie, a declarat miercuri noul ministru al Transporturilor, Lucian Bode, care a dat ca exemplu faptul ca fostul sef, Madalina Mezei, a platit avans pe noile ATR-uri doar pe baza unui memorandum, fara sa semneze un contract.

Cu ce actori din sector a discutat noul ministru al Justitiei, in prima zi a mandatului. Catalin Predoiu: Acum urmeaza faza de lamurire cu propriile simturi

Catalin Predoiu, noul ministru al Justitiei, a anuntat ca a discutat, marti, cu precedesoarea sa, Ana Birchall, cateva ore bune. Noul titular al portofoliului a mai precizat ca a purtat convorbiri.

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2058 seconds )