Libnet.ro
UNICEF

11:46

Olguta Vasilescu, delir in acuzatii la adresa lui Orban pe Legea pensiilor. Aventurile lui Habar n-am la guvernare!

Playtech Playtech,
Olguta Vasilescu, delir in acuzatii la adresa lui Orban pe Legea pensiilor. Aventurile lui Habar n-am la guvernare!

Lia Olguta Vasilescu a lansat o noua serie de acuzatii la adresa lui Ludovic Orban, dupa ce premierul a anuntat ca guvernantii vor alcatui echipe de lucru care vor lucra la o noua Lege a pensiilor, pentru a rezolva problema inechitatilor. Lia Olguta Vasilescu il critica pe Ludovic Orban pentru anuntul cu privire la Legea . continuă pe Playtech

Olguta Vasilescu a rabufnit dupa ce Orban a anuntat ca ia in calcul OUG pe justitie: Ospiciul PNL livreaza cate o ticalosie pe ora

Lia Olguta Vasilescu a rabufnit dupa ce premierul Ludovic Orban a anuntat ca ia in calcul o OUG pe justitie. Ce ziceau profesionistii lui peste? Ca cine da OUG pe Justitie trebuie scos in afara legii si.

Rasismul a costat-o scump pe Olguta Vasilescu: sanctiunea CNCD pentru afirmatiile despre nemti

Olguta Vasiilescu face o treaba foarte proasta cand vine vorba de a se abtine de la manifestari de rasism agresiv. Din fericire, afirmatile la adresa nemtilor au fost in sfarsit sanctionate. A trecut mult timp de cand Olguta Vasilescu a facut o afirmatie socanta la adresa lui Iohannis. Ca neamt, sa vorbesti despre gazare, trebuie .

Olguta Vasilescu, sanctionata de CNCD pentru declaratia ca neamt, sa vorbesti despre gazare trebuie sa ai mult curaj, facuta la adresa lui Iohannis

Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii a sanctionat-o cu avertisment pe Olguta Vasilescu pentru declaratia ca neamt, sa vorbesti despre gazare trebuie sa ai mult curaj, facuta la adresa presedintelui Klaus Iohannis, a anuntat luni senatorul Vlad Alexandrescu.

Olguta Vasilescu a primit avertisment din partea CNCD

Olguta Vasilescu a fost sanctionata, printr-un avertisment, de Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii pentru o afirmatie la adresa presedintelui Klaus Iohannis. Senatorul Vlad Alexandrescu a fost unul dintre cei care au sesizat institutia, potrivit News. ro.

Olguta Vasilescu arunca bomba. A iesit si Iohannis sa se planga!

Lia Olguta Vasilescu a reactionat dupa ce Klaus Iohannis a zis ca o noua Lege a pensiilor ar fi necesara, deoarece multi pensionari si sefi de institutii publice au semnalat inechitati in legea actuala.

Lia Olguta Vasilescu, dupa ce PNL a pus un cantaret secretar de stat la Munca: O sa murim de ras cu astia!

Lia Olguta Vasilescu, reactioneaza la decizia lui Ludovic Orban de a-l numi la Ministerul Muncii, in functia de secretar de stat, pe Alin Dan Ignat, prim-vicepresedinte al Tineretului National Liberal, consilier.

Olguta Vasilescu sustine ca nu este nevoie de o alta lege a pensiilor

Fostul ministru al Muncii, Lia Olguta Vasilescu, sustine ca nu este necesara o alta lege a pensiilor, in conditiile in care actuala legislatie corecteaza toate inechitatile din sistem, cu conditia ca toate pensiile sa fie recalculate, conform Agerpres. ro.

Olguta Vasilescu, sanctionata de CNCD pentru afirmatia discriminatorie facuta la adresa lui Iohannis

Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii CNCD) a decis sanctionarea Olgutei Vasilescu cu avertisment pentru declaratia ca neamt, sa vorbesti despre gazare, trebuie sa ai mult curaj, facuta la adresa presedintelui Klaus Iohannis.

Olguta Vasilescu, sanctionata doar cu avertisment de CNCD pentru afirmatia ca neamt, sa vorbesti despre gazare, trebuie sa ai mult curaj, facuta la adresa lui Iohannis

Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii i-a dat doar un avertisment Olgutei Vasilescu pentru declaratia ca neamt, sa vorbesti despre gazare, trebuie sa ai mult curaj, facuta la adresa.

actualitate, 11:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2044 seconds )