Libnet.ro
UNICEF

08:00

Pensionarii din Romania sunt revoltati. Cine sunt cei care primesc indemnizatii de peste 18.000 de lei

Playtech Playtech,
Pensionarii din Romania sunt revoltati. Cine sunt cei care primesc indemnizatii de peste 18.000 de lei

Un nou raport despre situatia pensiilor de serviciu a fost anuntat de Casa Nationala de Pensii Publice CNPP)! Potrivit datelor centralizate, numarul de beneficiari de pensii de serviciu, la sfarsitul lunii iunie 2019, ajungea la 9312 de persoane, in crestere cu 9 persoane fata de luna precendenta. Pensionarii care beneficiaza de indemnizatii de peste 18. continuă pe Playtech

Surpriza! Cine este bugetarul din Romania cu un salariu lunar de 20.000 de euro pe luna

Un bugetar din Romania a castigat anul trecut 1. 000 de lei, adica in jur de 20. 000 de euro in fiecare luna. Altul a incasat o pensie de cateva mii de euro, plus un salariu record de la o banca de.

Mircea Radu ii critica pe cei care fac televiziune azi. Ce spune despre Florin Calinescu si Mircea Badea

Mircea Radu aduce critici foarte dure pentru cei din televiziune. De asemenea, fostul prezentator a sustinut si ca show-urile de noapte dintr-o televiziune sunt extrem de necesare. Mircea Radu: De ce nu mai sunt programe ca alea? Pe scurt, pentru ca nu le poate face oricine Fostul prezentator de televiziune a vorbit despre ce se .

Manuela Harabor are un copil cu autism si este o mama singura. Cum a ajuns sa arate una dintre cele mai frumoase femei din Romania

Manuela Harabor are un copil cu autism si este o mama singura, la 51 de ani. Actrita care a jucat in peste 20 de filme a facut dezvaluiri despre viata de familie si a vorbit despre tatal fiului ei, care in acest moment ii plateste pensie alimentara. Manuela Harabor are un copil cu autism si .

Un lac din Romania poate vindeca depresia. Ce proprietati deosebite are lacul din Caras-Severin

Romania, plai frumos! Scumpa tara romaneasca Cuib in care ne-am nascut Camp pe care s-a vazut Vitejia stramoseasca Scumpa tara romaneasca, a scris Cosbuc. Dar nu e numai frumoasa, ci si plina de magie. Iata ce se spune despre lacul din Caras- Severin. Un lac din Romania poate vindeca depresia Romania, loc in care peisajul .

Sectorul agroalimentar din Romania si Republica Moldova, discutat la Cahul

Seria de sesiuni regionale organizate, la Cahul, de catre Asociatia Oamenilor de Afaceri Moldoveni de Pretutindeni AOAMP) in colaborare cu Ministerul Agriculturii, Dezvoltarii Regionale si Mediului din Republica Moldova si Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale din Romania, a fost deschisa, in acest an, de catre Alexandru Tachianu, secretar de stat in cadrul Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, conform unui comunicat al MADR remis Redactiei.

Rasturnare de situatie in cazul pestilor piranha gasiti intr-un lac din Romania

Rasturnare de situatie in cazul pestilor piranha gasiti intr-un lac din Romania. Am analizat pozele nu am vazut pestele pe viu. Acel peste nu este piranhia, ci pestele Pacu din America de Sus. Este.

Restaurantele din Romania ar putea oferi apa gratuit clientilor. Ce spun patronii

Schimbare uriasa pentru patronii de restaurante. Un proiect nou de lege adoptat de Senat indica faptul ca toti clientii ar putea primi apa rece gratuit de la localuri. Restaurantele ar putea oferi apa gratuit clientilor Un nou poriect de lege ce a fost adoptat si avizat in mod pozitiv de Guvern obliga toate restaurantele si .

Industria de media si divertisment din Romania va atinge 3 miliarde dolari in acest an

Industria de media si divertisment din Romania va atinge in 2019 pragul de 3 miliarde de dolari, in .

Certificatul de integritate comportamentala, obligatoriu pentru milioane de angajati din Romania. Cine trebuie sa dovedeasca ca nu este agresor sexual

Milioane de romani, barbati si femei, sunt obligati de azi sa prezinte la locul de munca un certificat de integritate comportamentala prin care se dovedeste ca nu sunt agresori sexuali. Legea privind ?.

Situatia manualelor pentru noul an scolar: Cei care acum intra in clasa a VII-a ar putea incepe iar anul fara carti pe banci

Doar pentru 5,73% din necesarul de manuale pentru clasa a VII-a au fost semnate acorduri cadru, desi mai sunt o luna si jumatate pana la inceperea noului an scolar, potrivit unei note de informare a Ministerului Educatiei. Elevii care intra in clasa a VII-a, la toamna, reprezinta o generatie de sacrificiu, avand in vedere ca in fiecare an scolar acestia au primit cu mari intarzieri, chiar si de cateva luni, manualele necesare.

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2157 seconds )