Libnet.ro
UNICEF

10:15

Reactia Liei Olguta Vasilescu, dupa ce Legea Pensiilor a fost promulgata. Toata lumea o observat un detaliu important

Playtech Playtech,
Reactia Liei Olguta Vasilescu, dupa ce Legea Pensiilor a fost promulgata. Toata lumea o observat un detaliu important

Lia Olguta Vasilescu a oferit prima reactie dupa ce presedintele Klaus Iohannis a promulgat Legea pensiilor. Fostul ministru al muncii a criticat faptul ca legea a fost blocata timp de 6 luni, dar toata lumea a observat ca nu a mai fost la fel de acida la adresa sefului statului. Lia Olguta Vasilescu, nemultumita ca . continuă pe Playtech

Legea pensiilor a fost promulgata de Iohannis. Impact bugetar de 8,4 miliarde de lei numai in acest an

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat legea pensiilor. Actul normativ prevede o crestere treptata a punctului de pensie, incepand din 1 septembrie 2019 si pana in 2022.

Legea Pensiilor a fost promulgata de presedintele Klaus Iohannis. Primesc sau nu pensionarii bani in plus?

Administratia Prezidentiala a anuntat luni dimineata, 8 iulie 2019, ca presedintele Klaus Iohannis a semnat Legea Pensiilor. Acest proiect a fost semnat de PSD si a mai fost intors o data de seful statului. Acesta lege era asteptata de cei mai multi pensionari din Romania, pentru ca ea prevedea cresterea pensiilor pe care le vor .

OLGUTA VASILESCU DESPRE PROMULGAREA LEGII PENSIILOR: O veste foarte buna pentru pensionarii din tara noastra

Deputatul PSD Lia Olguta Vasilescu, fost ministru al Muncii, a declarat astazi ca promulgarea Legii pensiilor reprezinta o veste foarte buna pentru pensionari, dar a criticat faptul ca noul act normativ a fost blocat timp de sase luni de zile prin demersurile de contestare initiate de Opozitie si de presedintele Klaus Iohannis.

ULTIMA ORA! Klaus Iohannis a promulgat legea pensiilor

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, luni, legea pensiilor, potrivit unui comunicat de presa al Administratiei Prezidentiale. Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, a semnat luni, 8 iulie a. c.

MIHAI FIFOR: incetati sa mai catalogati Legea pensiilor ca fiind o pomana electorala

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, le-a transmis, luni, politicienilor din opozitie, sa nu mai sperie oamenii ca vor creste cheltuielile cu noua lege a pensiilor si le cere sa nu mai catalogheze actul normativ pomana electorala. Sunteti prizonierii unei viziuni de contopist, le-a transmis Fifor, afirmand ca, odata cu cresterea cheltuielilor pentru plata pensiilor, cresc si incasarile la buget.

Radu Tudor, propunere uimitoare pentru ministrul Muncii in legatura cu legea pensiilor

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, luni, decretul pentru promulgarea Legii privind sistemul public de pensii, se arata intr-un comunicat al Administratiei Prezidentiale. Legea prevede o crestere a punctului.

Klaus Iohannis a promulgat Legea pensiilor

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, luni, decretul pentru promulgarea Legii pensiilor. De la 1 septembrie, punctul de pensie va creste la 1. 265 de lei.

Primele imagini cu Gabriela Firea, dupa ce a fost externata. Ce mesaj le-a transmis celor care o critica

Gabriela Firea a fost externata si se intoarce acasa! Primarul general al Capitalei a postat un mesaj kilometric pe o retea de socializare in care multumea echipei de doctori care au avut grija de ea. Gabriela Firea, imagini de la externare. Ce mesaj a transmis primarul? Gabriela Firea s-a externat! Primarul general al Capitalei a .

DUPA CE A FOST NUMIT MEMBRU AL CONSILIULUI FISCAL: Daniel Daianu s-a retras din Consiliul de Administratie al BNR

Daniel Daianu renunta, incepand de astazi, la functia de membru neexecutiv al Consiliului de Administratie al BNR, dupa ce a fost numit membru al Consiliului Fiscal, informeaza un comunicat al Bancii Nationale a Romaniei BNR).

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )