Libnet.ro
UNICEF

06:45

Ce spune Lia Olguta Vasilescu despre recalcularea pensiilor. 5 milioane de pensionari, o munca titanica!

Playtech Playtech,
Ce spune Lia Olguta Vasilescu despre recalcularea pensiilor. 5 milioane de pensionari, o munca titanica!

Lia Olguta Vasilescu a declarat ca specialistii din Casa Nationala a Pensiilor vor trebui sa recalculeze peste 5 milioane de pensii. Acest lucru s-a intamplat dupa ce legea indemnizatiilor a fost blocata timp de sase luni. Lia Olguta Vasilescu, despre recalcularea pensiilor: Presiunea este uriasa Vicepresedintele Partidului Social Democrat a sustinut ca specialistii de la . continuă pe Playtech

OLGUTA VASILESCU DESPRE PROMULGAREA LEGII PENSIILOR: O veste foarte buna pentru pensionarii din tara noastra

Deputatul PSD Lia Olguta Vasilescu, fost ministru al Muncii, a declarat astazi ca promulgarea Legii pensiilor reprezinta o veste foarte buna pentru pensionari, dar a criticat faptul ca noul act normativ a fost blocat timp de sase luni de zile prin demersurile de contestare initiate de Opozitie si de presedintele Klaus Iohannis.

Lia Olguta Vasilescu: Punctul de pensie va ajunge la 1.871 de lei

Lia Olguta Vasilescu a declarat marti, la Punctul de intalnire, ca guvernul actual garanteaza ca va aplica noua lege a pensiilor si ca exista banii necesari. Potrivit fostului ministru al Muncii, punctul d.

Reactia Liei Olguta Vasilescu, dupa ce Legea Pensiilor a fost promulgata. Toata lumea o observat un detaliu important

Lia Olguta Vasilescu a oferit prima reactie dupa ce presedintele Klaus Iohannis a promulgat Legea pensiilor. Fostul ministru al muncii a criticat faptul ca legea a fost blocata timp de 6 luni, dar toata lumea a observat ca nu a mai fost la fel de acida la adresa sefului statului. Lia Olguta Vasilescu, nemultumita ca .

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )