Libnet.ro
UNICEF

11:00

Ultima ora! Ce se intampla cu cresterea pensiilor. Noul Executiv tocmai a facut anuntul

Playtech Playtech,
Ultima ora! Ce se intampla cu cresterea pensiilor. Noul Executiv tocmai a facut anuntul

Noul Executiv a facut anuntul legat de cresterea pensiilor. Sunt vesti la care romanii nu se asteptau, mai ales in pragul celui de-al doilea tur al alegerilor prezidentiale, ce va fi organizat peste cateva zile. Ultima ora! Ce se intampla cu cresterea pensiilor Ludovic Orban a facut un anunt esential, legat de cresterea pensiilor, pentru . continuă pe Playtech

Anunt de ultima ora! Ce se intampla cu pensionarii din judetul Dolj

Premierul Romaniei a declarat, in cursul zilei de luni, faptul ca PSD a acordat pensii pe luna octombrie la nivelul celor din august, in judetul Dolj. Aceasta ar fi parte a unei strategii de campanie. Ce se intampla cu pensionarii din Dolj? Ludovic Orban a declarat, in cursul zilei de luni, ca PSD a avut .

Orban, mesaj prin care vrea sa linisteasca pensionarii: Le spun bunicilor si parintilor ca avem ca obiectiv cresterea pensiilor

Premierul Ludovic Orban le-a transmis, luni, la finalul reuniunii Biroului Executiv al Partidului National Liberal, bunicilor si parintilor ca guvernul are ca obiectiv cresterea pensiilor si ca nu se va atinge nimeni de pensiile pe care le au. Totodata, Orban a spus ca niciun angajat nu trebuie sa se teama ca este in pericol de a i se scade salariul si va fi finalizat studiul de impact pentru cresterea salariului minim pe economie. Potrivit liderului PNL, deficitul comercial pune presiune pe cursul de schimb si duce la erodarea leului in raport cu euro, proces ce se intampla de cand a venit PSD la guvernare. Seful Executivului a adaugat ca procesul poate fi stopat prin reechilibrarea anumitor factori.

Ludovic Orban, anunt de ultima ora pentru romani! Cu cat ar putea creste salariul minim pe economie

Premierul Ludovic Orban a anuntat ce se va intampla cu salariul minim pe economie. Vestea este una de o importanta deosebita pentru romani, mai ales ca ar putea urma si cresteri la nivel salarial. Guvernul va lua o decizie cu privire la aceste schimbari, pana la finele saptamanii in curs. Ludovic Orban, anunt de ultima .

Ultima ora! Schimbari uriase in invatamantul romanesc, dupa reducerea numarului de ore pentru elevi

Schimbari enorme in invatamantul romanesc! Legea conform careia elevii scapa de cateva ore din programa a fost promulgata de Klaus Iohannis. Ce urmeaza sa se intample acum si cum se vor decurge lucrurile? Schimbari enorme in invatamantul romanesc Elevii au primit o veste foarte buna, iar invatamantul romanesc a mai facut un pas inainte odata .

Anunt de ultima ora! Ce masuri se pot lua impotriva calatorilor din transportul public care nu se spala

Asta veste buna! Calatorii care nu se spala ar putea fi dati jos din autobuze. Autoritatile din Constanta cauta deja solutii pentru acest lucru. De la ce a pornit totul si care ar putea fi masurile care ar rezolva problemele? Calatorii care nu se spala ar putea fi dati jos din transporturile publice Autoritatile din .

LUDOVIC ORBAN: Guvernul are ca obiectiv cresterea pensiilor

Guvernul PNL va respecta legea pensiilor cu privire la cresterea acestora, a declarat, ieri, premierul Ludovic Orban, la finalul sedintei Biroului Executiv al formatiunii liberale.

Primele masuri in cazul ursului lasat sa zaca in Harghita. Sedinta de ultima ora la Ministerul Mediului

In mai putin de o ora, Ministrul Mediului ii baga in sedinta pe toti cei responsabili in cazul ursului lasat sa agonizeze ore in sir pe marginea unui drum. Primele masuri au fost deja.

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2013 seconds )