Libnet.ro
UNICEF

09:15

Vesti proaste pentru pensionari. 45.000 de dosare au intarzieri la recalcularea pensiilor

Playtech Playtech,
Vesti proaste pentru pensionari. 45.000 de dosare au intarzieri la recalcularea pensiilor

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, le-a cerut directorilor de la casele de pensii sa prezinte, pana in prima saptamana din luna decembrie o situatie la zi si solutii pentru rezolvarea problemelor aparute la peste 45. 000 de dosare de recalculare a pensiilor, dupa ce a aflat ca acestea sunt intarziate, in medie, cu una-trei luni, iar in . continuă pe Playtech

Vesti proaste pentru soferi! Amenzile ar putea fi majorate cu 50% de la 1 ianuarie 2020

Vesti proaste pentru toti soferii! incepand din ianuarie 2020 amenzile ar putea fi marite cu aproximativ 50%, de la 145 de lei la 223 de lei punctul. Daca pana acum, in ultimii doi ani, punctul.

Vesti proaste pentru actorii din Las Fierbinti. Ce s-a intamplat cu serialul

Lucrurile nu sunt tocmai roz pentru actorii din serialul Las Fierbinti. Productia de la PRO TV a primit o lovitura, pentru ca in acest an nu a fost recompensata valoarea acestui show, in cadrul unei gale ce a avut loc de curand. Serialul de comedie a fost detronat, cu doar o seara in urma, de .

REGULILE S-AU SCHIMBAT RADICAL! VEZI cine NU MAI ARE DREPTUL sa faca SCOALA DE SOFERI! VESTI proaste pentru ROMANI

Vesti proaste pentru viitorii soferi din Romania! BOMBA MONDENA! FUEGO SI MIRABELA DAUER NU SE MAI FERESC S-A AFLAT ADEVARUL DESPRE RELATIE! FANII SUNT ULUITI GALERIE FOTO) Conform unor noi reguli din.

HOROSCOP Cassandra Decembrie 2019. Vesti proaste pentru mai multe zodii. Atentie la aceste zile!

HOROSCOP Cassandra Decembrie 2019 vine, din pacate, cu vesti nu atat de bune. BERBEC Jupiter va scoate in cale oportunitati fabuloase, iar in viitor veti explora caile spre perfectionare, potrivit estisanatos.

DECIZIE SOC pentru PENSIONARI! Toti ROMANII care au lucrat iNAINTE de 1 aprilie 2001 sunt GRAV AFECTATI

Vesti proaste pentru romanii care au lucrat inainte de 1 aprilie 2001, in aceste conditii. Pensiile lor vor fi afectate. Anuntul a fost facut chiar de Casa Nationala de Pensii.

PENSII 2020. Anunt-soc pentru pensionari

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, marti, ca rectificarea bugetara este obligatorie, aratand, printre altele, ca pentru pensii nu au fost pur si simplu suficienti bani.

Vesti triste pentru ALEX VELEA! A inceput sa planga la ASIA EXPRESS! Doamne, ce a patit ANTONIA! E cutremurator

Despartirea temporara de Antonia din cauza filmarilor de la celebrul show Asia Express l-a schimbat radical pe Alex Velea. Cantaretul simte lipsa familiei, motiv pentru care prezinta o sensibilitate aparte.

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2044 seconds )