Libnet.ro
UNICEF

23:15

IMPACT.RO: Raluca Pastrama, declaratii exclusive despre divort. E sotul tau, trebuie sa mori acolo daca e nevoie!

Playtech Playtech,
IMPACT.RO: Raluca Pastrama, declaratii exclusive despre divort. E sotul tau, trebuie sa mori acolo daca e nevoie!

Cu adevarat, divortul dintre Pepe si Raluca Pastrama este subiectul finalului de an. Se stie ca intre cei doi soti nu exista sanse de impacare, dat fiind faptul ca Raluca a mers pana intr-acolo incat l-a inselat pe artist. RO: Raluca Pastrama, declaratii exclusive despre divort Unde mai pui ca si tatal brunetei este afectat . continuă pe Playtech

S-a aflat suma pentru care se bat Pepe si Raluca Pastrama. Averea celor doi este din alta lume

Pe ce suma se bat inca sotii Pascu? Pepe si Raluca Pastrama au strans o avere considerabila in anii in care au format un cuplu. Despre ce suma e vorba? Ce avere au de impartit Pepe si Raluca Pastrama Pepe si Raluca iau decizii pe banda rulanta care sustin o despartire definitiva, desi fanii cuplului .

Scandal urias pentru bani intre Pepe si Raluca Pastrama. Ultima decizie a pus capac: nu mai este cale de intoarcere

Scandalul din familia Pascu escaladeaza. Ce se intampla acum in fostul cuplu format din Pepe si Raluca Pastrama? Ultima decizie a fostilor parteneri e mai clara decat orice cei doi nu se gandesc la o impacare. Decizie socanta in divortul dintre Pepe si Raluca Pastrama. Nu mai e cale de intoarcere! Dincolo de neintelegerile .

Cine vrea sa il vada pe Pepe la sapa de lemn. El o invata pe Raluca Pastrama cum sa il distruga

Desi au spus ca divortul va fi unul amiabil si ca nu se va ajunge la tribunal, iata ca lucrurile au luat o turnura cu totul neasteptata. S-a aflat cine este barbatul misterios care vrea sa il vada pe Pepe la sapa de lemn si o invata pe Raluca Pastrama cum sa il distruga pe .

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )