Libnet.ro
UNICEF

21:00

Oana Zavoranu nu se lasa. A publicat o imagine rusinoasa cu Pepe. Nici Oana Roman nu a scapat

Playtech Playtech,
Oana Zavoranu nu se lasa. A publicat o imagine rusinoasa cu Pepe. Nici Oana Roman nu a scapat

Cu toate ca mai multe vedete din Romania au depus plangere impotriva ei, Oana Zavoranu nu se lasa. Bruneta continua acest razboi pe care l-a pornit impotriva vedetelor care, mai nou, detin si titlul de influenceri. Oana Zavoranu a publicat o imagine rusinoasa cu Pepe Dupa ce a facut mai multe declaratii in mediul online . continuă pe Playtech

EXCLUSIV Ce pedeapsa risca Oana Zavoranu dupa ce a atacat public vedete. Va plati scump

Oana Zavoranu le-a declarat razboi influencerelor din Romania. Si daca pe Instagram le-a luat la rand, acum o face si pe canalul de YouTube, unde desfiinteaza constant nume precum Oana Roman, Adelina Pestritu, Cristina ICH sau Anda Adam. Ce pedeapsa risca Oana Zavoranu dupa ce a atacat public vedete Oana Zavoranu este de neoprit sau, .

Oana Zavoranu, prima emisiune in care desfiinteaza vedetele din Romania. Ce dezvaluiri in premiera face

Dupa ce a revenit spectaculos pe micile ecrane anul trecut, chiar din postura in care publicul a cunoscut-o, cea de actrita, in serialul Sacrificiul, Oana Zavoranu continua sa uimeasca. Vedeta si-a lansat azi emisiunea online, postata pe canalul sau de Youtube, unde va desfiinta toate persoanele publice pe care aceasta le considera nedemne de a .

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2351 seconds )