Libnet.ro
UNICEF

07:16

Pepe, lovitura crunta din partea amantului Ralucai Pastrama. Ce a facut barbatul

Playtech Playtech,
Pepe, lovitura crunta din partea amantului Ralucai Pastrama. Ce a facut barbatul

Si-au jurat candva iubire vesnica, dar ceva, sau cineva, a determinat ca dragostea dintre ei sa se destrame. Dupa ce s-a descoperit ca scandalul dintre Raluca Pastrama si Pepe ar fi izbucnit din cauza ca femeia ar fi fost la munte in compania unui alt barbat, s-a aflat despre cine ar fi vorba, dar si . continuă pe Playtech

Andreea Balan, lovitura crunta pentru George Burcea. Pe cine a implicat in divort

Divortul anului nu s-a incheiat asa usor! Mariajul esuat dintre Andreea Balan si George Burcea inca e subiect de discutie in tabloide, mai ales ca detalii picante din situatia celor doi apar ca ciupercile dupa ploaie. Pe cine a implicat artista in divortul lor? Andreea Balan, noua lovitura pentru George Burcea. Pe cine a implicat .

Ungaria, lovitura crunta pentru Romania. Cum ne-a luat fata in Europa, din nou

Sistemul educational romanesc a fost, la un moment dat, cotat ca fiind unul din cele mai bune. Daca vorbim de invatamantul real, de matematica, a existat o perioada in care sistemul educational romanesc a excelat. Dar, conform unui studiu TIMSS recent, calitatea acestui sistem de educatie a scazut vertiginos. Studiul spune ca vecinii unguri au .

Oana Zavoranu ii desfiinteaza din nou pe Raluca Pastrama si Pepe. Ce a enervat-o rau pe actrita

Povestea divortului dintre Raluca Pastrama si Pepe continua, si nu in bine. Dupa ultimele noutati legate de divortul celor doi, Oana Zavoranu comenteaza, in aceeasi termeni duri, situatia dintre cei doi. Povestea divortului dintre Raluca Pastrama si Pepe continua Recent va povesteam, intr-un articol exlcusiv, de reactia familiei referitor la divortul dintre Raluca Pastrama si .

Pepe, transformare radicala dupa despartirea de Raluca Pastrama. Si-a schimbat look-ul

Dupa ce a anuntat divortul de sotia sa, Pepe a trecut printr-o transformrea radicala dupa despartirea de Raluca Pastrama. indragitul cantaret si-a schimbat look-ul, spre surprinderea fanilor. Este incredibil cum arata acum. Pepe, schimbare de look dupa separarea de sotia sa Anuntul divortului a picat ca o bomba pentru toata lumea, iar cantaretul de muzica .

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )