Libnet.ro
UNICEF

16:30

Anunt pentru toti soferii romani: cat costa, de fapt, benzina si motorina. Se intampla la pompa deja

Playtech Playtech,
Anunt pentru toti soferii romani: cat costa, de fapt, benzina si motorina. Se intampla la pompa deja

Pe masura ce pretul petrolului a scazut, a scazut si pretul la benzina si motorina. Ultimele date arata ca romanii au primit si-o veste buna. Pe 30 aprilie, preturile la benzina si. continuă pe Playtech

Anunt important pentru soferi: ce se intampla cu pretul la pompa cat costa benzina si motorina

Pretul benzinei si al motorinei continua sa scada din cauza crizei generate de coronavirus. Iata cat costa acum litrul de carburanti la statiile din Romania. Preturile carburantilor au.

Serviciul de conferinte video Google Meet devine gratuit pentru toti utilizatorii

Serviciul de comunicare video Google Meet a devenit gratuit pentru toti utilizatorii. Pana acum, Google Meet putea fi folosit doar in zonele de business si educatie.

Google Meet devine gratuit pentru toti utilizatorii

Google schimba strategia si transforma serviciul de comunicare video Meet intr-unul gratuit pentru toti utilizatorii. Anterior, Meet putea fi folosit doar in zonele de business si educatie.

Atentie, romani! Toti cei care au cont bancar sunt vizati. SRI tocmai a facut anuntul

SRI a facut un anunt pentru toti romanii care detin un cont bancar si folosesc aplicatii de internet banking. Hackerii sunt cu ochii datele bancare si ar fi bine sa stii cum sa te.

Vestea ingrijoratoare pentru toti posesorii de masini pe benzina si motorina. Cu cat se mareste impozitul pe masina din 2021

Veste proasta pentru soferi. Autoritatile umbla la valoarea impozitelor, astfel ca toti posesorii de masini pe benzina si motorina trebuie sa plateasca mai mult. Veste proasta pentru.

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2249 seconds )