Libnet.ro
UNICEF

14:01

Toti soferii din Romania trebuie sa stie. S-a aflat ce se intampla la pompa cu benzina si motorina

Playtech Playtech,
Toti soferii din Romania trebuie sa stie. S-a aflat ce se intampla la pompa cu benzina si motorina

Pentru aproape o luna, pretul petrolului a scazut. Implicit, si benzina si motorina au scazut la pompele din Romania. Ce se intampla insa pe termen lung? De mai bine de-o luna, oamenii. continuă pe Playtech

Proiect de lege pentru autonomia personala a comunitatii maghiare din Romania, tinut 16 ani la sertar, respins de Senat UDMR: Asistam la o avalansa de acuzatii si critici

Un proiect de lege privind statutul autonomiei personale a comunitatii maghiare din Romania a fost respins marti de senatori. Proiectul a fost tinut la sertar 16 ani, fiind initiat de fosti parlamentari UDMR in 2004. Reprezentantii UDMR spun ca militeaza de trei decenii pentru pastrarea identitatii culturale si lingvistice a maghiarilor din Romania si ca de cateva zile asista la o avalansa de acuzatii si critici atat la adresa comunitatii maghiare, cat si la adresa UDMR.

Studiu MedLife: Imunitatea populatiei din Romania dobandita natural pentru COVID 19 este sub 2%

Procentul populatiei din Romania imunizate pentru COVID 19 este unul foarte mic - mai putin de 2% - arata un studiu MedLife realizat pe 1. 005 persoane, cadre medicale si personal auxiliar din 15 orase in care MedLife opereaza clinici si spitale. Masurile de protectie si extinderea testarii reprezinta sansa Romaniei de a functiona in siguranta si de a reporni economia, este una dintre concluziile studiului MedLife.

Platforma de e-learning lansata de Primaria Capitalei va fi accesibila tuturor elevilor din Romania

Platforma de e-learning lansata de Primaria Capitalei, prin Proedus, va fi accesibila in curand tuturor elevilor din Romania, dupa ce Consiliul General al Municipiului Bucuresti a alocat suma necesara pentru achizitia unui server care sa sustina un numar semnificativ de utilizatori.

Reguli noi pentru transportul in comun din Capitala. Ce trebuie sa faca toti calatorii din 18 mai

Societatea de Transport Bucuresti STB) va scoate, din 18 mai, dupa relaxarea restrictiilor de circulatie, pe traseu toate masinile din parcul propriu. Pentru protectia calatorilor, societatea recomanda protejarea nasului si gurii cu masti si a ochilor cu ochelari.

O mare banca a disparut efectiv din Romania. Ce se intampla cu toti clientii ei?

In plina criza medicala, o veste speciala a venit din sectorul bancar. Una dintre bancile apreciate de romani a disparut. Mai important e insa ce va insemna asta pentru clienti. Vestea.

Gigantul american care a decis sa plece din Romania. ii vedeai mereu pe strazi, iar din 4 iunie totul se termina

In ultimii 10 ani au venit in Romania numeroase companii mari. Serviciile multora sunt inca active. Unul dintre ele nu va mai fi insa de la inceputul lunii iunie. Pe 4 mai, Uber a anuntat.

Una din doua firme mici din Romania traieste din banii actionarilor Circa jumatate din firme au prelungit termenele de plata a facturilor, ca sa nu ramana fara cash (sondaj)

Peste jumatate din firmele mici iau in calcul un comision de pana la 3% din valoarea facturii ca sa isi incaseze banii la timp, arata un sondaj realizat in randul antreprenorilor la comanda Omnicredit, o platforma fintech de microfinantare din Romania. O parte semnificativa dintre antreprenorii romani si-au acoperit nevoile de finantare recurgand la fondurile proprii si doar 11% au facut reduceri de personal, mai arata datele sondajului. insa majoritatea este reprezentata de cei 46% care si-au pus imaginatia la treaba si au aplicat diverse solutii pentru a-si asigura fluxul vital de numerar, de regula in diferite combinatii de masuri. Cel mai adesea, a fost vorba de prelungirea termenelor de plata catre terti, masura dublata adesea de reducerea cheltuielilor de personal, ori de apelul la sprijin financiar din partea familiei sau a prietenilor.

Uber Eats, platforma de livrare a mancarii la domiciliu, se retrage din Romania la inceputul lunii iunie. Ce alternative raman disponibile

Serviciul de livrare a mancarii, Uber Eats nu va mai fi disponibil in Romania, din luna iunie. Reprezentantii serviciului au declarat ca ultima zi de activitate va fi 3 iunie. Motivul principal al retragerii de.

Care este singurul judet din Romania in care persoanele aflate in carantina sunt testate pentru coronavirus

Judetul Bihor este singurul din tara unde persoanele aflate in carantina sunt testate pentru COVID-19, chiar daca nu au simptome, a anuntat luni Prefectura Bihor.

Uber Eats iese din Romania

Uber Eats a emis luni un mesaj prin care isi anunta clientii ca va mai functiona in Romania doar pana pe 3 iunie.

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )