Libnet.ro
UNICEF

01:05

Vestea proasta pentru soferii cu masini pe benzina si motorina. De ce ieftinirea carburantului nu este motiv de bucurie

Playtech Playtech,
Vestea proasta pentru soferii cu masini pe benzina si motorina. De ce ieftinirea carburantului nu este motiv de bucurie

Saptamana aceasta e tulbure, cand vine vorba de pretul petrolului. Situatia, oricat de buna ti s-ar parea ca sofer, nu-i atat de optimista. Chiar daca iei benzina si motorina cu mai. continuă pe Playtech

Vestea surprinzatoare pentru toti cei care au masini pe benzina si motorina. Nu s-a mai intamplat niciodata in secolul 21

Pretul petrolului este in cadere libera, din cauza pandemiei de coronavirus! Infectia de coronavirus a facut ca crerea de benzina si motorina sa scada drastic, deoarece oamenii sunt in auto-izolare si nu mai consuma nimeni combustibil. Vestea surprinzatoare pentru toti cei care au masini pe benzina si motorina: petrolul a scazut sub zero dolari barilul .

Veste proasta pentru romani. Cat timp ne va afecta, de fapt, noul virus

Infectia cu coronavirus va afecta populatia Romaniei in urmatorii doi ani. Astfel ca, dupa pandemie, vor urma epidemii sezoniere, insa care nu vor avea aceeasi amploare ca pana acum, a precizat Nelu Tataru, la Antena 3. Veste proasta pentru romani. Cat timp ne va afecta, de fapt, noul virus Dupa experienta pandemiei de gripa porcina .

Scade pretul la benzina, motorina? Ce se intampla la pompa anuntul care tine romanii cu sufletul la gura

Petrolul a ajuns la un minim istoric. Asa ca a aparut intrebarea: scade pretul la benzina si motorina in Romania? Pe 20 aprilie, cotatia petrolului Brent de la Londra mai pierduse 20 de.

Veste proasta pentru romanii care si-au facut stocuri de paracetamol. Trebuie sa verifice acum ce scrie pe ambalaj!

Dragos Damian, CEO Terapia Cluj, a declarat, luni, la Antena 3, ca au fost extinse capacitatile de productie pentru fabricare paracetamolului astfel incat romanii sa nu aiba probleme in a gasi acest medicament pe piata.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )