Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cine era pilotul elicopterului prabusit la Sapanta. Primele indicii din ancheta

Playtech Playtech,
Cine era pilotul elicopterului prabusit la Sapanta. Primele indicii din ancheta

Un elicopter a fost descoperit prabusit, joi seara, pe raza comunei Sapanta. Se pare ca anchetatorii au descoperit deja cine era pilotul. Un elicopter s-a prabusit, joi seara, in comuna Sapanta. Langa aeronava distrusa in accident a fost gasit si cadavrul unui barbat, cel mai probabil pilotul elicopterului, din moment ce acesta se pare ca [] . continuă pe Playtech

Cine era pilotul elicopterului prabusit la Sapanta. Barbatul era dat disparut de familie din luna martie

Detalii noi ies la iveala in cazul pilotului decedat in urma prabusirii unui elicopter la Sapanta, in judetul Maramures. Barbatul, in varsta de 48 de ani, originar din Belarus, era comandantul adjunct a.

Noi detalii despre tragedia aviatica de la Sapanta: Pilotul elicopterului prabusit era din Belarus. Barbatul fusese dat disparut in luna martie(VIDEO)

Apar noi detalii in cazul tragediei aviatice de la Sapanta, unde un cioban a gasit un elicopter prabusit, iar in epava acestuia era pilotul. Barbatul era comandantul adjunct al echipei de elicoptere din.

Apar noi informatii in cazul elicopterului prabusit in apropiere de Sapanta

Apar noi informatii in cazul elicopterului prabusit in apropiere de Sapanta in judetul Maramures. Anchetorii au deshis un dosar penal pentru violarea spatiului aerian al Romaniei. Potrivit unor surse,.

FOTO Ciobanul care a descoperit epava elicopterului prabusit in Maramures: Eu cred ca e demult aici, se vede asta

Ciobanul care a gasit epava elicopterului prabusit in Maramures a vorbit in premiera despre evenimentul neobisnuit. Procurorii Parchetului de pe langa Curtea de Apel Cluj care investigheaza accidentul aviatic au deschis dosar penal pentru violarea spatiului aerian roman.

Nicusor Constantinescu, condamnat la inchisoare cu executare si in dosarul achizitiei elicopterului prabusit in Siutghiol

Fostul presedinte al Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu, a fost condamnat la 4 ani de inchisoare cu executare, in dosarul referitor la achizitia elicopterului prabusit in lacul Siutghiol. Decizia instantei nu este definitiva, transmite Mediafax.

Nicusor Contantinescu, condamnat la patru ani de inchisoare in dosarul elicopterului prabusit in 2014, in lacul Siutghiol. Decizia nu este definitiva

Nicusor Constantinescu a mai primit inca o condamnare. Fostul sef al Consiliului Judetean Constanta a primit patru ani in dosarul elicopterului prabusit. Decizia Tribunalului nu este insa.

O adolescenta din Gorj, protagonista unei partide de amor cu vecinul de 63 de ani. Cine era de fapt barbatul si ce a urmat, intrece orice imaginatie

Soc si revolta in Gorj, dupa ce o adolescenta ar fi intretinut relatii intime cu un barbat de 63 de ani. Totul a luat o intorsatura, in momentul in care s-a descoperit cine era acesta. Adolescenta.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )