Libnet.ro
UNICEF

19:30

Cum ar fi putut fi evitat accidentul din Ialomita. Titi Aur a explicat solutia prin care tragedia nu s-ar fi intamplat

Playtech Playtech,
Cum ar fi putut fi evitat accidentul din Ialomita. Titi Aur a explicat solutia prin care tragedia nu s-ar fi intamplat

Pilotul Titi Aur a explicat solutia prin care ar fi putut fi evitat accidentul din Ialomita, cel mai grav intregistrat anul acesta in Romania. Cum ar fi putut fi evitat accidentul din Ialomita? Un accident de circulatie, cel mai grav inregistrat anul acesta in Romania, s-a produs sambata, 5 octombrie, pe DN 2A Slobozia-Urziceni, in . continuă pe Playtech

O tanara de 19 ani se zbate intre viata si moarte, dupa accidentul din Ialomita. Care e starea celorlalte victime

O tanara de 19 ani, implicata in accidentul din Ialomita, cel mai grav inregistrat anul acesta in Romania, se zbate intre viata si moarte. Care este starea victimelor? O tanara de 19 ani se zbate intre viata si moarte, dupa accidentul din Sfantu Gheorghe, Ialomita Accident grav de circulatie, produs sambata, 5 octombrie, in jurul .

Cine este soferul TIR-ului care a provocat accidentul din Ialomita. Opt mame au murit pe loc

Cine este soferul TIR-ului care a provocat accidentul din Ialomita, sambata, 5 octombrie, in urma caruia si-au pierdut viata 10 oameni? Cine este soferul TIR-ului care a provocat accidentul din Sfantu Gheorghe, Ialomita? Un accident grav de circulatie s-a produs sambata, 5 octombrie, in jurul orei 05:00, pe DN 2A Slobozia-Urziceni, in zona localitatii Sfantu .

Destinul nu a mai iertat-o. Una dintre mamele ucise in accidentul din Ialomita mai trecuse pe langa moarte de patru ori

Tragedia din Ialomita, 10 morti dintre care 8 mame ucise. Una dintre ele mai trecuse pe langa moarte de patru ori. Destinul nu a iertat-o. Una dintre mamele ucise in accidentul din Ialomita mai trecuse pe langa moarte de patru ori Un accident, cel mai grav inregistrat anul acesta in Romania, s-a produs sambata, 5 .

Cat s-a odihnit, de fapt, soferul de TIR inainte de a produce accidentul din Ialomita. Date pe ore si minute

S-au aflat detalii despre accidentul de circulatie produs in judetul Ialomita, in urma caruia 10 persoane si-au pierdut viata. Dupa ce initial autoritatile au luat in calcul varianta in care soferul de tir nu ar fi respectat timpul de odihna, s-a aflat cat s-a odihnit acesta, de fapt, inainte de a lovi in plin un .

Stefan Mandachi, initiatorul miscarii Sieu, reactie plina de revolta dupa accidentul din Ialomita. Pe cine acuza

Stefan Mandachi, cel care a initiat miscarea Sieu, a avut o reactie plina de revolta dupa accidentul din judetul Ialomita, in care 10 persoane si-au pierdut viata. Aflat intr-o vizita in Islanda, omul de afaceri a postat un mesaj pe retelele de socializare in care s-a plans de starea drumurilor din Romania. Stefan Mandachi, initiatorul .

Motivul pentru care s-ar fi produs accidentul din Ialomita! Ce ar fi facut soferul de TIR cu putin timp inainte de tragedie

Zece persoane au murit, sambata, in urma unui accident rutier deosebit de grav. Este vorba despre tragedia care s-a petrecut pe o sosea din Ialomita, in dimineata de 5 octombrie. Acum s-a aflat si cauza pentru care s-ar fi petrecut impactul deosebit de grav. Motivul pentru care s-ar fi produs accidentul din Ialomita Zece oameni .

Care sunt ipotezele pe care merg politistii in accidentul din Ialomita. Ce cauze ar fi stat la baza producerii tragediei

Carnagiul din Ialomnita inca are multe semne de intrebare. in cursul zilei de ieri, 5 octombrie, zece oameni au murit intr-un accident rutier violent dintre un TIR si un microbuz. Iata primele ipoteze ale politistilor despre cauzele care ar fi adus la producerea tragediei! Ipotezele care ar fi cauzat carnagiul de la Ialomnita Sambata dimineata, .

UPDATE Accidentul din Ialomita: Patru femei ranite sunt internate in spitalele din Capitala, urmeaza sa fie aduse alte doua

Patru persoane ranite in accidentul din aceasta dimineata din Ialomita sunt internate in spitale de Bucuresti, iar alte doua vor fi aduse in Capitala, potrivit Ministerului Sanatatii.

Noi detalii despre ranitii in accidentul din Ialomita! Ministrul Sorina Pintea a facut anuntul

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a anuntat ca cele 6 femei ranite in accidentul grav produs sambata dimineata in zona localitatii Sfantul Gheorghe din Ialomita sunt in stare stabila. Victimele se.

Cine este soferul care a provocat accidentul din Ialomita: Barbatul isi luase o cafea chiar inainte de producerea tragediei (VIDEO)

Soferul de TIR implicat in accidentul grav din Ialomita, soldat cu 10 morti, a oprit cu trei kilometri inainte de a intra pe contrasens. Potrivit Ministerului Transportului, barbatul s-ar fi oprit la un popas.

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )