Libnet.ro
UNICEF

09:15

Pilotul legendar care a aratat ca Dacia poate mai mult decat sa care cartofi

Playtech Playtech,
Pilotul legendar care a aratat ca Dacia poate mai mult decat sa care cartofi

Pilotul legendar de pe Dacia Sport Turbo incepe sa fie dat uitarii in prezent, dar el a fost unul dintre primii romani care au aratat ca Dacia poate sa faca mai mult decat sa care. continuă pe Playtech

O viata sexuala activa te face sa traiesti mai mult

Viata sexuala joaca un rol important in viata de cuplu mai ales in primii ani. Ba mai mult se pare ca sexul creste longevitatea si te face sa arati mai tanar.

Finantele vor sa imprumute de la banci 3,62 miliarde lei in aprilie, cu aproape 50% mai mult decat martie

Ministerul Finantelor Publice MFP) intentioneaza sa imprumute de la banci in aprilie 3,62 miliarde de lei, inclusiv sumele suplimentare, cu 46,5% mai mult decat in martie si cu 27,3% peste cea atrasa, reiese dintr-un anunt al ministerului, potrivit Mediafax.

Presedintele sarb, despre ruta Pancevo-Timisoara: Va fi mai mult decat suficient daca vom construi aceasta autostrada

Proiectul autostrazii Pancevo-Timisoara este unul mai mult decat suficient intre Romania si Serbia, a declarat vineri presedintele sarb Aleksandar Vucic, dupa intalnirea cvadrilaterala Serbia-Romania-Bulgaria-Grecia, gazduita de premierul Viorica Dancila, la Snagov, transmite Agerpres.

Karolina Pliskova, despre cum a invins-o pe Simona Halep: Am luptat mai mult, am jucat mai agresiv si a dat roade

Karolina Pliskova a vorbit cumpatat dupa victoria in miez de noapte in fata Simonei Halep, pe un Hard Rock Stadium aproape pustiu, din cauza problemelor cauzate de ploaie. Cehoaica a obtinut calificarea in finala de la Miami dupa un meci in care si vremea a jucat un rol important.

VIDEO INTERVIU James Clark, London Stock Exchange: Cred ca potentialul startup-urilor din Romania se va dezvolta tot mai mult/ Bucurestiul este una din marile surse de unicorni

James Clark, Head of Tech and Lifesciences, Primary Markets la London Stock Exchange si mentor in programul Acceleratorului de business BCR-InnovX, a vorbit intr-un interviu despre potentialul oraselor europene mici, care concureaza cu Londra in ceea ce priveste crearea asa-numitilor unicorni, despre inovatie si provocarile pe care trebuie sa le infrunte marile corporatii, dar si despre avantajul pe care il au companiile mari atunci cand colaboreaza cu startup-uri.

Sondaj IRES pentru Cluj-Napoca: Alianta USR-Plus are mai mult decat PNL si PSD la un loc

Aproape 37% dintre clujeni au spun ca la alegerile pentru Parlamentul European ar vota cu alianta USR-Plus, procentul fiind mai mare decat suma optiunilor pentru PNL si PSD, arata un sondaj IRES comandat de USR Cluj-Napoca.

Curs valutar BNR astazi, 29 martie: leul se depreciaza in fata euro si mai mult in raport cu dolarul

Leul s-a depreciat in ultima sedinta a saptamanii atat in fata euro cat mai ales in raport cu dolarul american. Astfel, cursul euro/leu, se apropie din nou de maximul istoric atins in ianuarie 2019, iar cotatia dolar/leu creste spre 4,25 lei/dolar.

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )