Libnet.ro
UNICEF

19:45

Game of Thrones si Westworld, cele mai piratate seriale din 2016

Playtech Playtech,
Game of Thrones si Westworld, cele mai piratate seriale din 2016

Daca tot am vazut un amalgam de clasamentein ultimele zile, nu puteam rata un top 10 cu cele mai piratate seriale. Game of Thrones e lider din nou, dar sunt cateva surprize. in ultima luna din an sunt publicate o serie de topuri, unele mai interesante decat altele. De exemplu, nominalizarile pentru decernarile de premii []. continuă pe Playtech

Craciun linistit. Sarbatori, in siguranta: cele mai putine furturi din ultimii 5 ani

De sarbatoarea Nasterii Domnului, politistii din Calarasi s-au aflat la datorie pentru prevenirea faptelor antisociale, astfel incat nu au fost inregistrate evenimente cu impact asupra sigurantei publice. La nivelul judeteului Calarasi s-au inregistrat cele mai putine infractiuni de furt din ultimii 5 ani.

Cele mai vandute carti in 2016. Titluri de Lucian Boia, Mircea Mihaies, Paulo Coelho si Dan Brown

Printre cele mai vandute volume anul acesta se numara titluri semnate de Lucian Boia, Paulo Coleho, Dan Brown, Igor Bergler, Marian Godina. Au avut din nou succes in 2016 cartile motivationale, SF-urile, thrillerurile, dar si cartile de bucate. Pentru acest clasament, am selectat primele cinci titluri de la cele mai importante edituri din Romania, care se afla in topul vanzarilor acestora din 2016.

Cele mai longevive cupluri isi reinnoiesc juramintele. Nunta de aur pentru pensionarii care se iubesc de 50 de ani

54 de cupluri din municipiul Calarasi care au aniversat 50 de ani de casatorie, in acest an, vor spune din nou Da, in fata ofiterului de stare civila. Reinnoirea juramintelor va avea loc pe 27 decembrie, la ora 13. 00, launul dintre cele mai luxoase hoteluri din Calarasi.

Decizie definitiva. Dupa 13 ani de procese, una dintre cele mai importante cladiri din Oradea ramane in proprietatea judetului Bihor

Fostul Palat al Finantelor ulterior Policlinica Mare), cladire de patrimoniu din Oradea, revendicat de Ordinul Calugarilor Mizericordieni, ramane in proprietatea judetului Bihorprintr-o hotarare definitiva a inaltei Curti de Casatie si Justitie, data in 15 decembrie.

Amanarea premierului i-a tinut pe politicieni acasa de Craciun: Fac cele mai bune sarmale din lume

Liderii politici au petrecut Craciunul acasa, in sanul familiei si in asteptarea premierului mai mult decat in cea a lui Mos Craciun. Vacantele in strainatate au fost amanate pentru alta ocazie.

Cum se prepara cele mai gustoase jumari crocante. Greselile cele mai comune care trebuie evitate in gatirea delicatesei

In aceasta perioada, jumarile sunt un preparat nelipsit de pe mesele romanilor. Cele mai apreciate sunt cele crocante, bine rumenite. Cum facem sa avem jumari de acest fel si ce greseli trebuie evitate, ne va spune bucatarul aradean Adrian Pop.

Locuri de munca in strainatate. 1.189 de slujbe prin reteaua EURES, unde sunt cele mai multe posturi libere

Peste 1. 100 locuri de munca vacante sunt puse la dispozitia somerilor romani in 16 state europene, cele mai multe slujbe fiind oferite de angajatorii din Portugalia si Italia.

ANAF a intrat in comertul cu icoane si iconite cu chipul lui Arsenie Boca. Are cele mai mici preturi

ANAF Agentia Nationala de Administrare Fiscala) vinde aproximativ 50 de tipuri de produse pe care este imprimat chipul lui Arsenie Boca. Cele mai multe dintre acestea sunt icoane si tablouri de diverse marimi, insa printre produsele disponibile la.

ANAF a intrat in comertul cu icoane cu chipul lui Arsenie Boca. Are cele mai mici preturi

ANAF Agentia Nationala de Administrare Fiscala) vinde aproximativ 50 de tipuri de produse pe care este imprimat chipul lui Arsenie Boca. Cele mai multe dintre acestea sunt icoane si tablouri de diverse marimi, insa printre produsele disponibile la.

Topul televiziunilor care au primit cele mai mari amenzi de la CNA in 2016 si motivele pentru care au fost sanctionate

Antena 1 a primit cele mai mari amenzi de la Consiliul National al Audiovizualului CNA) in anul 2016, fiind urmat de Kanal D si Realitatea TV.

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2179 seconds )