Libnet.ro
UNICEF

21:17

Andreea Banica, motivul pentru care sufera in fiecare an de Craciun. Cum si-a pierdut artista ambii parinti

Playtech Playtech,
Andreea Banica, motivul pentru care sufera in fiecare an de Craciun. Cum si-a pierdut artista ambii parinti

Perioada sarbatorilor de iarna reprezinta, pentru majoritatea artistilor si vedetelor de la noi, un prilej de bucurie. Momentele placute din familie par sa fie umbrite, in fiecare an, pentru Andreea Banica. Din acest motiv cantareata sufera foarte tare, in perioada Craciunului, si nu foarte multi stiu ca artista si-a pierdut ambii parinti. Andreea Banica, motivul . continuă pe Playtech

Barbat impuscat in cap de politisti, la Constanta. Motivul pentru care a ajuns victima oamenilor legii

Urmarire ca-n filme in Constanta! Un barbat a fost impuscat in cap de catre oamenii legii. Care sunt primele informatii si de ce acesta a fost victima oamenilor legii? Un barbat din Constanta a fost impuscat in cap de politisti Un barbat din Constanta a fost impuscat in cap de catre politisti. in autovehiculul in .

Tocmai ce a aparut noua Dacia Sandero RS. Motivul pentru care nu va fi vanduta in Romania!

De cand cei de la Renault au preluat fabrica dela Mioveni, romanii tot au sperat la un nou model al celebrei Dacia, fiabil si competitiv pe piata constructoare de autmobile. Se pare ca momentul a venit, dar, aici e partea ciudata, romanii mai au de asteptat, deoarece noul model nu va fi vandut pe piata .

Sosia lui Nicolae Ceausescu: Elena era diabolica! Motivul pentru care ascundea o frunza sub covor

Elena Ceausescu era o femeie diabolica, a spus Dumitru Burlan, sosia lui Nicolae Ceausescu.

Turcan explica motivul pentru care PNL a decis sa-si asume raspunderea pe buget

Continua razboiul dintre PSD si PNL, pe tema asumarii raspunderii pe Legea bugetului de stat, de dat.

Foreign Policy: care este motivul pentru care victoria lui Johnson este foarte importanta pentru UE?

Dupa decisiva victorie a partidului premierului britanic Boris Johnson in alegerile generale britanice de joi, 12 decembrie, putin probabil ca acesta sa mai aiba parte de noi sustinatori. Liderii europeni s-au inarmat cu sloganul lui Johnson: Haideti sa incheiem Brexit, citeaza Rador.

Ion Stefan, despre proiectul din guvernarea PSD pentru care Cumpanasu a fost pus sub acuzare de autoritati: Am platit 1,4 milioane de lei pentru 10 hartii. Am inaintat dosarul catre DNA (VIDEO)

Ion Stefan, ministrul Dezvoltarii, a precizat, miercuri seara, ca a inaintat catre DNA proiectul din timpul guvernarii PSD in care a fost implicat Alexandru Cumpanasu in guvernarea PSD, pentru care ministerul.

PSD, sesizare la CCR pe proiectul privind transportul de persoane pentru care Guvernul si-a angajat raspunderea

PSD a depus, luni, la Curtea Constitutionala sesizarea de neconstitutionalitate pe proiectul pentru modificarea si completarea unor acte normative in domeniul transportului de persoane, pentru care Guvernul si-a angajat raspunderea.

Medicii au confirmat boala de care sufera Mihai Bendeac e incurabila! Ce se va intampla de acum inainte cu celebrul actor

Mihai Bendeac a povestit despre problemele pe care le are si a marturisit se confrunta cu depresia, o boala care l-a impins la intrebari si raspunsuri.

Kim Kardashian si-a adunat intreaga familie pentru poza oficiala de Craciun

Kim Kardashian si Kanye West au pozat alaturi de toti cei patru copii ai lor, North, Saint, Chicago si Psalm, pentru fotografia oficiala de Craciun a familiei! .

Cele mai importante 5 motive pentru care Huawei nova 5T merita cumparat

Undeva in urma cu trei ani, telefoanele care nu costa o avere au inceput sa intruneasca doua calitati importante pentru majoritatea utilizatorilor: design si dotari tehnice. in 2019, in ultima luna, am avut la dispozitie un astfel de telefon: Huawei nova 5T. Si am cautat sa-l definesc nu ca un telefon, ci ca o unealta digitala care indeplineste mai multe functionalitati.

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )