Libnet.ro
UNICEF

12:30

Cel mai ciudat experiment: un BMW foloseste telefoane in loc de placute de franare

Playtech Playtech,
Cel mai ciudat experiment: un BMW foloseste telefoane in loc de placute de franare

Producatorii de telefoane incearca sa-si laude produsele pe numeroase cai. Dar se prea poate ca din China sa avem cel mai stupid si exceptional demers: telefoane folosite pe post de. continuă pe Playtech

Rusia cauta sa-si pastreze pozitia de cel mai mare exportator global de grau

Rusia intentioneaza sa-si mentina pozitia de cel mai mare exportator global de grau, a anuntat ministrului Agriculturii, Dmitry Patrushev, informeaza agentia de presa rusa oficiala TASS.

Cel mai bun film al anului, Parasite se lanseaza in alb-negru: de ce trebuie revazut

Daca nu ai vazut Parasite, nu ai ratat doar cel mai bun film al anului la premiile Oscar, dar si un comentariu social impecabil cu aplicabilitate la scara globala. Acum, pelicula se relanseaza.

IN LUNA MARTIE: Cartofii, fructele proaspete si serviciile postale s-au scumpit cel mai mult in martie

Cartofii, fructele proaspete, serviciile postale si tutunul s-au scumpit cel mai mult in luna martie a acestui an fata de luna precedenta, in timp ce ouale, combustibilii si serviciile de transport aerian s-au ieftinit.

Cel mai mare defect al zodiei tale: Taurii profita de oamenii din jurul lor

Cel mai mare defect al taurilor este faptul ca profita de oamenii din jurul lor pentru a obtine ceea ce isi doresc si sunt egoisti, tinand totul doar pentru ei, racii sunt zodiile obsedate de curatenie, carora le place ca fiecare lucru sa fie la locul lui si mereu mai gasesc cate ceva de aranjat sau de curatat, iar leilor le place foarte mult sa barfeasca si sa caute nod in papura, indiferent cine sunt persoanele despre care vorbesc, ignorand tot ce se intampla in jurul lor.

LA CEL MAI REDUS NIVEL DIN ULTIMII PATRU ANI Exxon Mobil isi reduce cheltuielile cu 30%, in contextul pandemiei

Grupul petrolier american Exxon Mobil, prezent si in Romania, isi reduce cu 30% cheltuielile de investitii, la cel mai redus nivel din ultimii patru ani, si amana proiecte majore, deoarece pandemia de coronavirus COVID-19) a afectat cererea de energie, iar pretul titeiului a scazut semnificativ, transmit agentiile straine, conform Agerpres.

Cum sa fii fericit: cel mai bun curs online de la Yale, gratuit

Majoritatea universitatilor importante de pe mapamond ofera cursuri online. Cele mai multe dintre ele sunt contra cost. Daca vrei sa stii insa cum sa fii fericit, nu te costa nimic. Dincolo.

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2445 seconds )