Libnet.ro
UNICEF

22:00

Daniela Gyorfi, probleme grave de sanatate. Totul s-a infectat. Dezastru!

Playtech Playtech,
Daniela Gyorfi, probleme grave de sanatate. Totul s-a infectat. Dezastru!

Vedeta a marturisit ca trece prin clipe de cosmar, in aceasta vineri, cand a fost prezenta in platoul unei emisiuni de la PRO TV. Daniala Gyorfi a dezvaluit ca a trait de curand momente mai putin placute, avand probleme foarte mari de sanatate. Dezvaluirea a fost una socanta pentru telespectotori, mai ales ca toti o . continuă pe Playtech

Andreea Mantea, probleme grave cu tenul. Ce i s-a intamplat prezentatoarei de la Puterea Dragostei

Andreea Mantea trece prin clipe de cosmar, dupa ce a remarcat ca tenul ei arata intr-un mod ingrozitor. E o problema a pielii prin care nicio femeie nu si-ar dori sa treaca, cu atat mai putin vedeta de la Kanal D. Prezentatoarea de la emisiunea Puterea Dragostei are probleme grave si a facut publice si .

Cristina Ich, probleme grave la nastere. Nu sunt bine. Cata suferinta! Ce i s-a intamplat

Cristina Ich l-a facut pentru prima oara tata pe Alexandru Piturca, vineri, 25 octombrie. Ea a nascut un baiat perfecta sanatos pe care il cheama Noah Alexandru. Desi cei doi traiesc cele mai frumoase momente din viata lor, iar vedeta simte pe pielea ei ce inseamna cu adevarat sa fii mama, a povestit ca, in .

Sfat de sanatate. Totul despre schema obligatorie de vaccinare in Romania

Pediatrul Valeria Herdea a vorbit la Sfat de sanatate cu Andreea Cigolea despre schema obligatorie de vaccinare in Romania, ce avem de facut pentru a nu ajunge la o epidemie. De alfel, pediatrul a demontat.

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2306 seconds )