Libnet.ro
UNICEF

12:00

De ce George Burcea a refuzat, de fapt, sa participe la ziua fiicei lui. Replica data de Aurelian Temisan

Playtech Playtech,
De ce George Burcea a refuzat, de fapt, sa participe la ziua fiicei lui. Replica data de Aurelian Temisan

Andreea Balan si George Burcea au decis de curand sa-si spuna adio. Din pacate, evenimentele mai putin placute inca isi fac aparitia. Daca fanii credeau ca faptul ca merg pe drumuri separate va linisti apele, nu este asa. De ce actorul nu a aparut la ziua de nastere a fiicei cele mici? Ce a spus . continuă pe Playtech

George Burcea, REACTIE DURA la adresa Andreei Balan! O facatura ordinara...

Andreea Balan si George Burcea s-au despartit oficial, fapt confirmat de catre artista in cadrul emisiunii Xtra Night Show de la Antena 1. Mai mult, cantareata a anuntat ca George ar fi fost cel.

George Burcea, lovitura sub centura pentru Andreea Balan. Ce spune despre nunta din America: O facatura ordinara

Andreea Balan si George Burcea s-au separat dupa cinci ani de relatie si cinci luni de la cununia religioasa. Lucrurile s-au precipitat si, dupa aparitia artistei la XNS, unde a dat cateva detalii despre destramarea familiei sale, actorul a venit cu o replica, numita Poveste de martisor. Acolo, Burcea si-a spus, subtil, parerea despre nunta .

De ce s-a intors George Burcea in casa Andreei Balan. A facut totul public

Dupa saptamani in care cei doi au preferat sa pastreze tacerea, dupa ce fiecare si-a spus varianta de adevar, au trecut si la actiune. Si-au anuntat divortul, dar au fost gasiti tot impreuna. De ce s-a intors George Burcea in casa Andreei Balan? De ce s-a intors George Burcea in casa Andreei Balan? Lucrurile s-au .

Andreea Balan i-a rupt turta fetitei sale. George Burcea nu a fost prezent?

Andreea Balan i-a rupt zilele acestea turta fetitei sale, micuta Clara. George Burcea, tatal celei mici si inca sotul artistei, nu a aparut in fotografiile postate pe retelele de socializare. Iata daca a fost totusi prezent la eveniment! .

Acuzele de prostitutie aduc un nou scandal in familia lui George Burcea. Ce se intampla cu mama actorului

Interiorul familiei Balan-Burcea a ajuns pe tapet dupa ce actorul a demarat o campanie impotriva violentei in familie si a recunoscut ca a trait o drama, tatal sau fiind agresiv. Presa a speculat subiectul, iar parintele sau, indignat, a iesit la declaratii, acuzandu-l ca inventeaza. Mai tarziu, cel din urma a luat-o in colimator si .

Andreea Balan, declaratii incendiare dupa despartirea de George Burcea: Am avut o trauma fizica

Nimeni nu se astepta ca relatia dintre Andreea Balan si George Burcea sa degenereze intr-atat, incat sa se destrame de-a dreptul. Dupa toate povestile care au aparut in presa in ultima luna, Andreea Balan a consimtit sa vina in platoul emisiunii Rai da Buni, ca sa limpezeasca apele. Viata ne face sa fim puternici fara .

George Burcea, lovitura pentru Andreea Balan: O facatura ordinara

Andreea Balan primeste de la George Burcea lovitura dupa lovitura.

Andreea Balan, noi declaratii despre actuala relatie cu George Burcea: Vorbim putin si rar, strict de fete. Cum isi viziteaza actorul fiicele la locuinta celebrei artiste

Andreea Balan si George Burcea si-au anuntat oficial despartirea la inceputul lunii martie a acestui an. Artista a recunoscut in cadrul emisiunii Xtra Night Show de la Antena 1 ca nu si-a dorit niciodata sa.

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2069 seconds )