Libnet.ro
UNICEF

12:15

Se schimba vremea in Romania. Ce se intampla cu temperaturile in urmatoarele doua saptamani

Playtech Playtech,
Se schimba vremea in Romania. Ce se intampla cu temperaturile in urmatoarele doua saptamani

Sfarsit de iarna cu vreme mult mai calda fata de valorile normale in toata tara. 1 Martie ne aduce temperaturi deosebit de placute in majoritatea teritoriului. Vremea se raceste usor la mijlocul saptamanii si apar precipitatiile, dar asta nu e decat un fenmen izolat, pentru ca, dupa acest episod, soarele revine in forta. Foarte cald . continuă pe Playtech

Ce se intampla cu fata Danielei Crudu, la doua saptamani de la bataia cumplita. Nu are curajul sa mai iasa din casa (FOTO)

Fosta prezentatoare TV Daniela Crudu se resimte in continuare la doua saptamani dupa ce a fost batuta cumplit de iubitul croat. Acest lucru iese in evidenta pe retelele de socializare, unde vedeta.

Prognoza meteo, vineri, 21 februarie 2020. Se schimba vremea. Ce au anuntat meteorologii

Specialistii de la ANM au emis prognoza pentru vineri, 21 februarie 2020. Valorile termice vor continua sa scada usor in cea mai mare parte a teritoriului, dar se vor mentine peste cele specifice perioadei. Va ploua pe suprafete mici, iar la munte isi vor face aparitia cativa fulgi de zapada. Anuntul meteorologilor. Prognoza meteo, vineri, .

Vremea se schimba in urmatoarele doua zile. Meteorologii anunta temperaturi ridicate pentru Capitala

Meteorologii au emis sambata o prognoza speciala pentru Bucuresti. Locuitorii din Capitala se vor bucura se doua zile de vreme foarte calda, cu temperaturi maxime de 15 grade.

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1998 seconds )