Libnet.ro
UNICEF

12:31

Cel mai simplu truc prin caresa scapi de reclamele enervante de pe Youtube

Playtech Playtech,
Cel mai simplu truc prin caresa scapi de reclamele enervante de pe Youtube

Daca te deranjeaza reclamele de pe YouTube si nici nu vrei sa platesti pentru un cont Premium, exista un truc prin care poti rezolva aceasta problema. Reddit este o platforma pe care poti. continuă pe Playtech

Cum sa prepari cel mai bun cidru in casa. Bautura care iti va schimba dispozitia in vara asta

Va prezentam o reteta usoara de cidru de mere. Reteta nu necesita mult timp de preparare, doar cateva ingrediente naturale si va va face vara mult mai frumoasa. Cum se prepari cel mai bun cidru in casa. Bautura aceasta iti va face vara mai frumoasa Cidru de mere este o bautura delicioasa ce se poate .

Cel mai tanar tata din lume. Cum a devenit tata la doar 9 ani

Este uimitor sa vezi zambetul pe fetele parintilor atunci cand isi vad copilul iubit. Cu toate acestea, sentimentele lor sunt necunoscute tatalui cel mai tanar din lume. Cel mai tanar tata din lume Este greu de crezut ca un copil poate intelege cu adevarat cat de mult s-a schimbat in viata sa odata cu nasterea .

Pare dintr-o alta lume! Este cel mai mare din Europa si poate fi vazut din spatiu

Mai multe fotografii cu cel mai mare ghetar din Islanda au devenit virale pe internet. Un britanic este autorul pozelor spectaculoase si au fost facute din interiorul ghetarului. Parca e din alta lume! Este cel mai mare din Europa si se vede chiar din spatiu Un calator din Anglia a avut norocul sa realizeze niste .

Lidia Buble, mesaj uluitor dupa despartirea de Razvan Simion. Te iubesc, desi pe mine m-ai batut cel mai mult!

Dupa aproape jumatate de an de speculatii si declaratii incerte, in care nici Lidia Buble, nici Razvan Simion nu au confirmat separarea, matinalul a decis sa spuna public adevarul. A urmat ziua de nastere a artistei si, desi intr-un alt context fata de cum s-a obisnuit cel putin in ultimii 5 ani, vedeta a radiat.

Produsele care s-au scumpit cel mai mult, in luna mai. Ce se intampla cu alimentele

Romanii au fost surprinsi la rafturile supermarket-urilor cu preturi mai infoiate decat in lunile trecute. Ce produse s-au scumpit in luna mai? Ce produse s-au scumpit in luna mai? Cei care isi fac de obicei aprovizionarea la supermarket-uri mari au observat ca preturile au crescut in luna mai. Ne aflam inca intr-o perioada sensibila, dupa .

Cel mai tanar episcop catolic din lume, consacrat fara cler si credinciosi la Catedrala Arhiepiscopala din Blaj

Doi episcopi ai Bisericii Greco-Catolice vor fi consacrati la Catedrala Arhiepiscopala Majora Sfanta Treime de la Blaj, duminica, 21 iunie. Unul dintre cei doi, Cristian Dumitru Crisan, in varsta de 39 de ani, va deveni cel mai tanar episcop catolic din lume.

OECD: Economia globala va inregistra cel mai semnificativ declin pe timp de pace din ultimii 100 de ani

Conomia globala va inregistra cel mai semnificativ declin pe timp de pace dintr-un secol, inainte de a se redresa anul viitor, de pe urma recesiunii provocate de pandemia de coronavirus COVID-19).

Cel mai dificil moment pentru Serban Copot. Am avut o depresie usoara!

Il vedem mereu cu zambetul pe buze la iUmor, asa incat vestea ca acesta ar fi avut parte si de momente dificile vine ca un soc. Mai mult, schimbarea s-a produs recent, caci pandemia i-a adus aceste stari de nesiguranta, ba chiar o usoara depresie, dupa cum spune. Serban Copot a povestit mai multe intr-un .

Care este cel mai mare regret al lui Ion Iliescu. Dezvaluiri emotionante, dupa aproape sapte decenii de casnicie cu Nina (GALERIE FOTO)

Fostul presedinte al Romaniei Ion Iliescu a dezvaluit de curand care este cel mai mare regret al sau, in ciuda faptului ca a dominat ani la rand scena politica in mandatele sale. Mai mult, in plan personal, fo.

Agentia Europeana de Mediu: 76% din zonele de scaldat din Romania au cel mai inalt standard de calitate al UE. Care e procentul la nivel european

Aproape 85% din apele de scaldat din Europa, monitorizate in 2019, au indeplinit conditiile pentru a li se atribui cel mai inalt si mai exigent standard de calitate al Uniunii Europene - excelent, arata.

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )