Libnet.ro
UNICEF

10:46

De ce Netflix ar fi cea mai buna platforma de streaming: ce arata o noua analiza

Playtech Playtech,
De ce Netflix ar fi cea mai buna platforma de streaming: ce arata o noua analiza

Din punct de vedere al continutului de pe plaforma, Netflix sta cel mai bine dintre toate platformele de streaming, atat din punct de vedere al cantitatii, cat si in ceea ce priveste. continuă pe Playtech

Cea mai buna omleta din lume. Ingredientul secret pe care-l folosesc marii bucatari. Reteta zilei

Reteta de omleta cu care nu dai gres! Daca ai senzatia ca o omleta pufoasa este asa doar pentru ca au fost ouale proaspete sau a avut bucatarul noroc, te inseli. Exista mai multe trucuri pentru ca acest preparat sa fie nu doar gustos, ci si pufos.

Cum puteti alege cea mai buna oferta de gaze naturale in doi pasi

Autoritatea Nationala de Reglementare in domeniul Energiei ANRE) a pus la dispozitia consumatorilor un comparator al ofertelor-tip de furnizare a gazelor naturale, dar si un ghid practic al folosirii acestuia, cu ajutorul caruia consumatorii pot alege cea mai buna oferta.

Cea mai buna solutie financiara pentru agricultorii romani: explicatia Ministrului Agriculturii

Multi dintre agricultorii romani se afla intr-o situatie disperata in acest an. Jumatate au fost afectati masiv de seceta, iar cealalata jumatate incearca sa supravietuiasca dupa.

Cea mai buna salata de vinete din lume, asa cum o face Chef Florin Dumitrescu. Reteta zilei

Reteta de salata de vinete asa cum o face Chef Florin Dumitrescu. Celebrul chef isi aminteste cu placere ca gatea chiar 40 de kilograme de vinete la inceputul carierei sale de bucatar, asa ca acum pur si simplu viseaza si noaptea cum trebuie sa faca o salata de vinere perfecta.

Un laureat Nobel face dezvaluiri privind cea mai eficienta metoda de prevenire a transmiterii COVID-19

Mario Molina, castigator al Premiului Nobel pentru Chimie in 1995, este unul dintre autorii studiului care a concluzionat ca purtarea mastii in public reprezinta cea mai eficienta metoda de prevenire a transmiterii de la om la om.

Cea mai mare scoala de agenti de politie din Romania nu poate organiza admitere in acest an din cauza pandemiei

Scoala de Agenti de Politie Vasile Lascar din Campina, cea mai mare de acest gen din tara, nu va mai organiza, cel mai probabil, in acest an o sesiune de admitere din cauza pandemiei de coronavirus.

Daniel Baluta: Primaria Sectorului 4 ridica cea mai moderna statie ISU din Bucuresti

Primaria Sectorului 4 construieste cea mai moderna unitate de interventie pentru situatii de urgenta din Romania, ce va oferi angajatilor Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Bucuresti-Ilfov ISU-BIF).

VIDEO Foundation, pe Apple TV+. Cea mai complexa lucrare a lui Isaac Asimov devine serial

Foundation sau Fundatia este cea mai elaborata serie de carti a scriitorului SF Issac Asimov. Acum, va ajunge pe micile ecrane prin intermediul celor de la Apple. Gigantul american face eforturi.

ANALIZA EULER HERMES PENTRU TRIMESTRUL SECUND AL ACESTUI AN: Romania va infrunta cea mai grava contractie trimestriala din ultimii 20 de ani

Euler Hermes: Romania va inregistra in 2020 o scadere economica de 5,5% * Criza generata de pandemie scoate in evidenta slabele fundamente economice Economia Romaniei va inregistra, in trimestrul al doilea din acest an, cea mai grava contractie trimestriala din ultimii 20 de ani si, mai mult decat atat, o scadere constanta a PIB-ului pana in primul trimestru al anului 2021, estimeaza specialistii Euler Hermes, intr-o analiza remisa Redactiei.

in Sectorul 4 se construieste cea mai moderna pasarela pietonala din Capitala

In Sectorul 4 al Capitalei, condus de primarul Daniel Baluta, va fi construita cea mai moderna pasarela pietonala din Bucuresti. Este vorba despre constructia pasarelei Popesti Vest, ce va deservi zona de sud.

actualitate, 10:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1894 seconds )