Libnet.ro
UNICEF

12:46

A fost creat primul telefon cu ecran pliabil din lume. Cand ar putea fi lansat

Antena3 Antena3,
A fost creat primul telefon cu ecran pliabil din lume. Cand ar putea fi lansat

Samsung a inceput sa promoveze un eveniment de lansare ce va avea loc in luna noimebrie si deja distribuie invitatii. Desi nu s-a anuntat inca oficial, potrivit unor surse, evenimentul ar putea avea. continuă pe Antena3

Primul telefon din lume cu 10 GB RAM a fost lansat de Xiaomi: Black Shark Helo

Conform speculatiilor din ultimele saptamani, Xiaomi a lansat primul telefon din lume cu 10 GB RAM. Aceasta cantitate absurda nu a poposit insa pe lista specificatiilor lui Xiaomi Mi.

A fost inaugurat cel mai lung pod peste mare din lume - VIDEO

Cel mai mare pod maritim din lume este inaugurat in Asia de Sud-Est dupa aproape zece ani de la inceputul lucrarilor. Pentru realizarea pasajului care va uni Hong Kongul si Macau de orasul chinezesc Zuhai,.

China inaugureaza cel mai lung pod maritim din lume

Presedintele chinez, Xi Jinping, a fost prezent ieri la inaugurarea celui mai lung pod maritim din lume, cel care conecteaza Hong Kong, Macao si orasul chinez Zhuhai, scrie Reuters.

Cei mai bogati beauty-influenceri din lume. Castiga o avere de pe Instagram si YouTube!

Forbes a realizat un top al celor mai bine platiti influencers de beauty din lume. De la vloggeri la makeup artisti profesionali, toti au in comun iubirea pentru frumos si machiaj, iar pasiunea le-a adus notorietate in lumea intreaga.

streetfood50 Awards: Micii de la bucur Obor, in topul celor mai bune 10 street food din lume (FOTO)

Surpriza! Micii de la Piata Obor din Bucuresti sunt in topul celor mai bune 10 street food din lume. Bucurestenii care poposesc la Terasa pentru o portie de mici se pot lauda ca au mancat una dintre.

China inaugureaza CEL MAI LUNG POD MARITIM din lume, care a costat 20 de MILIARDE de dolari. Imagini spectaculoase cu proiectul faraonic (VIDEO)

China va inaugura pe 24 octombrie cel mai lung pod maritim din lume, de 55 de kilometri, care va lega orasul chinez Zhuhai de Hong-Kong si Macao. Noul pod va reduce timpii de calatorie de la peste trei ore, la sub 4.

HTC lanseaza primul telefon cu blockchain: cat costa si de unde il poti cumpara

HTC a lansat primul smartphone blockchain din piata, mizand pe gradul ridicat de securitate pe care tehnologia din spatele criptomonedei bitcoin il are. Modelul se afla deja la precomanda si va ajunge la primii cumparatori in luna decembrie a acestui an.

VIDEO China: Cel mai lung pod maritim din lume a fost inaugurat

Presedintele chinez Xi Jinping a inaugurat astazi cel mai lung pod maritimdin lume. Proiectul a costat 20 de miliarde de dolari si construirea lui a durat 9 ani, scrieCNN.

Bitdefender a dezvoltat un decriptor pentru GandCrab, cel mai raspndit ransomware din lume

Bitdefender, cu sprijinul Europol, Politiei Romane si altor institutii de aplicare a legii, precum FBI, a dezvoltat un utilitar gratuit pentru recuperarea datelor blocate, destinat victimelor celei mai recente versiuni a clasei de ransomware GandCrab. Acesta a infectat pana acum jumatate de milion de victime, iar kiturile de decriptare pentru versiunile anterioare au fost descarcate de 114. 000 de utilizatori, care nu au mai platit astfel zeci de milioane de euro atacatorilor.

Bucurestii, viata mea! Povestea metroului romanesc. in 1979 a fost realizat primul tronson

Unul dintre punctele de referinta din evolutia transportului public din Bucuresti este fara indoiala construirea singurei retele de metrou din Romania. Metroul din Bucuresti este poate elementul pe care.

ştiri din High-tech

actualitate, 12:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2233 seconds )