Libnet.ro
UNICEF

09:15

Huawei Mate X: s-a lansat cel mai rapid telefon pliabil 5G, care va rivaliza cu Samsung Galaxy Fold

Adevărul Adevărul,
Huawei Mate X: s-a lansat cel mai rapid telefon pliabil 5G, care va rivaliza cu Samsung Galaxy Fold

Huawei a lansat azi la Barcelona, noul Mate X, in cadrul targului MWC 2019, primul sau telefon pliabil. Acesta are un design cu ecran pliabil la exterior, diferit fata de Samsung Galaxy Fold. continuă pe Adevărul

E cel mai rapid om din lume, dar n-a reusit sa ii intreaca pe chelneri... Usain Bolt a intrat intr-un SCANDAL MONSTRU in Marea Britanie

Usain Bolt, cel mai rapid om din lume, a intrat intr-un scandal de amploare in Marea Britanie, in acest weekend, dupa ce a petrecut intr-un club de noapte exclusivist din Londra, incercand sa plece fara sa.

Caru' cu vedete: Cum arata Adela Popescu n copilarie; Felina, iubita si rasfatata peste masura de designer; Adda a lansat cel mai sexy clip din cariera

La ce tinute se asteapta criticii de moda. Dupa premierea in sine, cel mai urmarit moment de la gala Oscarurilor este sosirea vedetelor. Adda a lansat cel mai sexy clip din cariera. Adda a lansat cel mai sexy clip din cariera pentru piesa Te-as iubi, chiar in luna dragostei.

Huawei vs. Samsung: care telefon pliabil si extrem de costisitor e mai bun

Samsung a prezentat telefonul pliabil tableta pliabila, mai bine zis) si la mai putin de o saptamana a venit si raspunsul Huawei: Mate X. Care dintre ele se pliaza cu totii asteptam.

Top Line a lansat STARDUST MED, cel mai eficient si confortabil sistem de epilare definitiva cu laser

STARDUST MED, cea mai avansata si performanta tehnologie de epilare laser, a fost lansata de Top Line Romania in Centrele de Slabit si infrumusetare Sihouette din Bucuresti.

Cel mai falnic brad din Sarmizegetusa Regia s-a prabusit. Daca ar fi putut vorbi, lumea s-ar fi cutremurat de atata nedreptate facuta acestui loc

Cel mai frumos brad din Sarmizegetusa Regia a fost pus la pamant de viscolul inregistrat in acest sfarsit de saptamana. Statea acolo, infipt alaturi de un fag batran, de mai bine de 70 de ani, spune Vladimir Brilinsky.

VIDEO ATP Rio De Janeiro: Felix Auger-Aliassime, cel mai tnar finalist al unui turneu ATP 500, la doar 18 ani / Duel cu srbul Laslo Djere

Canadianul Felix Auger-Aliassime, in varsta de 18 ani, locul 104 ATP, a devenit cel mai tanar tenismen care se califica in finala unui turneu de 500 de puncte, informeaza atptour. com.

HOROSCOP. Acesta este cel mai puternic semn din zodiac. E nativul cu cea mai mare forta si incarcatura emotionala

Fiecare semn zodiacal are partile sale puternice. Cineva are un suflet bun, cineva norocul in buzunar. insa cel mai puternic si ferm in deciziile sale este Scorpionul. Forta si incarcatura.

Ministrul Energiei se lauda din nou cu cel mai interesant sistem de stocare a energiei electrice in depozitele de gaze

Anton Anton, ministrul Energiei, sustine ca la Craiova se va construi cel mai interesant sistem de stocare a energiei electrice in depozitele de gaze, potrivit digi24. ro. Am venit la Craiova pentru ca aici.

ANTON ANTON: Vom construi la Craiova cel mai interesant sistem de stocare a energiei

Ministrul Energiei, Anton Anton, a declarat astazi ca la Craiova se va construi cel mai interesat sistem de stocare a energiei electrice in depozitele de gaze.

LUCIAN ANGHEL, BURSA DE VALORI BUCURESTI: Anul acesta va fi cel mai bun din ultimul deceniu pentru listarile de obligatiuni

Ovidiu Dumitrescu, Tradeville: Sper ca Elefant si toate celelalte tranzactii pe care le vom intermedia sa aiba o viata foarte buna, nu doar ca utilitate la nivelul companiei sau pentru investitorii initiali, dar si in piata secundara Anul 2019 va fi cel mai bun din ultimul deceniu in ceea ce priveste numarul de emisiuni de obligatiuni listate la Bursa de Valori Bucuresti BVB) a estimat ieri Lucian Anghel, presedintele Consiliului de Administratie al BVB, in cadrul evenimentului ce a marcat intrarea la tranzactionare pe piata AeRO a obligatiunilor corporative emise de retailerul online Elefant. ro ELEF21).

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )