Libnet.ro
UNICEF

20:15

Huawei Mate X, telefon pliabil 5G care se vrea mai bun decat al Samsung

Playtech Playtech,
Huawei Mate X, telefon pliabil 5G care se vrea mai bun decat al Samsung

Samsung Galaxy Fold e primul telefon pliabil al sud-coreenilor. Huawei nu intarzie prea mult. La MWC 2019 a prezentat primul sau dispozitiv similar. ii spune Mate X si cert e ca-i diferit de. continuă pe Playtech

Huawei Mate X: s-a lansat cel mai rapid telefon pliabil 5G, care va rivaliza cu Samsung Galaxy Fold

Huawei a lansat azi la Barcelona, noul Mate X, in cadrul targului MWC 2019, primul sau telefon pliabil. Acesta are un design cu ecran pliabil la exterior, diferit fata de Samsung Galaxy Fold.

Huawei vs. Samsung: care telefon pliabil si extrem de costisitor e mai bun

Samsung a prezentat telefonul pliabil tableta pliabila, mai bine zis) si la mai putin de o saptamana a venit si raspunsul Huawei: Mate X. Care dintre ele se pliaza cu totii asteptam.

Huawei Mate X, un monstru de telefon pliabil cu 5G care vrea sa bata Samsung

Samsung Galaxy Fold e primul telefon pliabil al sud-coreenilor. Huawei nu intarzie prea mult. La MWC 2019 a prezentat primul sau dispozitiv similar. ii spune Mate X si cert e ca-i diferit de.

Cum a invatat sa zboare cel mai bun student roman al anului 2018. Cred ca acea perioada frumoasa si grea mi-a format taria de caracter

Iuliana Tabian 23 de ani) a fost desemnata, la inceputul acestui an, cel mai bun student roman al anului 2018. Iuliana este studenta in anul 4 la Master in Inginerie Aeronautica la Imperial College London si a fost implicata in mai multe programe de cercetare cu universitati de top.

LUCIAN ANGHEL, BURSA DE VALORI BUCURESTI: Anul acesta va fi cel mai bun din ultimul deceniu pentru listarile de obligatiuni

Ovidiu Dumitrescu, Tradeville: Sper ca Elefant si toate celelalte tranzactii pe care le vom intermedia sa aiba o viata foarte buna, nu doar ca utilitate la nivelul companiei sau pentru investitorii initiali, dar si in piata secundara Anul 2019 va fi cel mai bun din ultimul deceniu in ceea ce priveste numarul de emisiuni de obligatiuni listate la Bursa de Valori Bucuresti BVB) a estimat ieri Lucian Anghel, presedintele Consiliului de Administratie al BVB, in cadrul evenimentului ce a marcat intrarea la tranzactionare pe piata AeRO a obligatiunilor corporative emise de retailerul online Elefant. ro ELEF21).

VIDEO Huawei a prezentat la Barcelona primul sau telefon pliabil. Costa 2.600 de dolari, este 5G si are trei ecrane

Huawei a prezentat la targul MWC Barcelona primul sau telefon care se poate plia, modelul Mate X care va costa 2. 600 de dolari in versiunea 5G si va fi lansat la jumatatea anului. Telefonul se deschide diferit fata de cel al Samsung, are trei ecrane si display-ul mare este de 8 inci cand telefonul este desfacut. Pretul acestui hibrid smartphone-tableta a depasit un nou prag psihologic, cel de 2. 500 de dolari.

Ce nebunie: FCSB - Craiova, cel mai bun meci al inceputului de an in Romania! Oltenii au dat gol cu portarul

In tur, cele doua formatii s-au infruntat la cateva ore dupa disparitia legendarului Ilie Balaci. Atunci, craiovenii au obtinut o victorie emotionanta. De aceasta data, emotiile au fost pur fotbalistice, datorita unui joc care a avut de toate.

Urmatorul turneu la care va juca Simona Halep, garnisit cu tot ce are mai bun tenisul feminin mondial

Indian Wells, urmatorul turneu la care va participa Simona Halep, este programat sa aiba loc in perioada 6-17 martie.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 13 - 20 FEBRUARIE ETF - BET Tradeville, pe prima pozitie in topul fondurilor de investitii

Titlurile ETF - BET Tradeville TVBETETF), au marcat o crestere de 2,42%, in intervalul 12 - 19 februarie, urcand astfel pe primul loc in clasamentul fondurilor de investitii, fiind urmate de titlurile Certinvest BET - FI Index, care au avut un avans de 2,4% si de unitatile fondului Certinvest BET Index, care s-au apreciat cu 2,16%.

Tara care vrea sa le permita cetatenilor sa propuna legi in Parlament

Camera Deputatilor din Italia, dominata de populistii din Miscarea 5 Stele si din Liga, a adoptat joi un text care le permite cetatenilor sa propuna legi, o posibilitate ce nu exista pana acum, relateaza.

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )