Libnet.ro
UNICEF

13:30

Oppo vrea sa se bata cu Samsung Galaxy S10 in 5G: ce ofera chinezii

Playtech Playtech,
Oppo vrea sa se bata cu Samsung Galaxy S10 in 5G: ce ofera chinezii

Oppo promite un telefon 5G pentru anul acesta. E inca un producator care intra in aceasta cursa, dupa Samsung cu Galaxy S10 5G si Huawei cu Mate X pliabil si cu 5G. La MWC 2019, Oppo a. continuă pe Playtech

Dupa Samsung Galaxy S10 5G, OnePlus se lauda cu telefonul 5G

OnePlus nu-i niciodata prea departe de Oppo, companie pe care se bazeaza pentru a-si produce telefoanele. Oppo are telefon 5G, OnePlus promite unul, de asemenea. Ambele dupa ce Samsung Galaxy S10.

Digi vine cu surpriza: cat costa Samsung Galaxy S10

In aproape o saptamana, Samsung Galaxy S10 o sa fie si in magazine. Pana atunci, Digi vine cu surpriza. A listat telefonul si preturile sunt cele care atrag atentia. Samsung Galaxy S10 e un super telefon pregatit pentru 2019. E disponibil in trei versiuni si costa diferit in functie de ce preferi. Un model e [] .

Samsung Galaxy S10 si camerele sale: ce trebuie sa stii despre fiecare

Samsung Galaxy S10 Plus e un telefon cu cinci camere foto. Sunt trei pe spate, doua pe fata si fiecare dintre acestea face ceva. Dar ce? De la Samsung Galaxy S10e pana la Galaxy S10 Plus,.

Oferte eMAG care rup gura lumii: Samsung Galaxy S10, iPhone si altele

Samsung Galaxy S10 e deja la precomanda in Romania. Ca el, telefon premium, mai sunt cateva si le-am cautat pe toate. Mai jos gasesti recomandari de la eMAG. Samsung Galaxy S10 e cam cel mai.

Samsung Galaxy S10 Plus vs. S9 Plus: pe ce sa-ti dai banii anul acesta

Samsung Galaxy S10 Plus e un telefon impresionant, fara indoiala, dar sa zicem ca pretul ti se pare prea mare si te gandesti al Galaxy S9 Plus. Ei bine, comparatia asta te ajuta sa vezi.

Nici nu s-a lansat bine Samsung Galaxy S10 si apar detaliile despre Galaxy Note 10

Samsung Galaxy S 10 nu a ajuns de mult timp in lumina reflectoarelor, iar pe internet au inceput sa circule detalii despre viitorul Galaxy Note 10, ce ar urma sa fie lansat in toamna. Cu.

Samsung lanseaza telefoanele care nu-ti distrug bugetul ca Galaxy S10

Samsung Galaxy S10 a fost prezentat si acum il asteptam in magazine. Pana atunci, compania are insa modele noi de care sa tii cont. Avantajul lor e ca sunt mult mai ieftine decat modelul.

Huawei Mate X, un monstru de telefon pliabil cu 5G care vrea sa bata Samsung

Samsung Galaxy Fold e primul telefon pliabil al sud-coreenilor. Huawei nu intarzie prea mult. La MWC 2019 a prezentat primul sau dispozitiv similar. ii spune Mate X si cert e ca-i diferit de.

Huawei Mate X: s-a lansat cel mai rapid telefon pliabil 5G, care va rivaliza cu Samsung Galaxy Fold

Huawei a lansat azi la Barcelona, noul Mate X, in cadrul targului MWC 2019, primul sau telefon pliabil. Acesta are un design cu ecran pliabil la exterior, diferit fata de Samsung Galaxy Fold.

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2091 seconds )