Libnet.ro
UNICEF

01:05

De ce Samsung Galaxy Fold, telefon de 2000 de euro, se strica asa de repede?

Playtech Playtech,
De ce Samsung Galaxy Fold, telefon de 2000 de euro, se strica asa de repede?

Samsung a anuntat primul telefon pliabil, dar acesta a fost retras inainte sa ajunga in mainile clientilor. De ce Galaxy Fold este atat de fragil si de ce se strica asa de. continuă pe Playtech

24 IT. A inceput era telefoanelor pliabile. Primele impresii despre Samsung Galaxy Fold

Despre Samsung Galaxy Fold s-au spus multe. Era telefoanelor pliabile nu mai este un proiect, este aici. Samsung Galaxy Fold a ajuns in Romania si suntem printre primii care putem pune mana pe acest nou.

VIDEO Samsung si scandalul telefoanelor Galaxy Fold cu probleme - De ce este grav si ce ar putea urma

Samsung Galaxy Fold este un telefon cu totul special: extrem de scump, dar si extrem de interesant, un telefon rar si fiindca aproape toti cei care l-au testat recomanda utilizatorilor sa NU il cumpere. Samsung a anuntat si ca amana comercializarea telefonului de 2. 000 de euro si lucurile saunt complicate fiindca, desi compania nu astepta vanzari mari de Fold, imaginea Samsung va avea de suferit. Scandalul nu este la fel de grav precum cel cu Note 7, insa cateva lucruri sunt de neconceput pentru un telefon atat de scump.

Galaxy Fold, anulat: cel mai nou esec Samsung care va intra in istorie

Samsung Galaxy Fold a fost anulat. in final, telefonul de 2000 de euro a fost doar un prototip care nu ar fi trebuit sa ajunga in mainile utilizatorilor. Galaxy Fold a inceput saptamana.

Samsung ia cea mai radicala decizie pentru telefonul pliabil Galaxy Fold

Samsung Galaxy Fold, deocamdata, e tras pe linie moarta. La cum arata acum telefonul, e ca un prototip care nu ar fi trebuit sa ajunga in mainile utilizatorilor. Galaxy Fold a inceput.

Samsung nu lasa martori: telefoanele Galaxy Fold, rechemate in fabrica

Samsung se confrunta in aceasta perioada cu un nou scandal de proportii astronomice, dupa ce a anuntat ca nu va mai lansa Galaxy Fold. Nu este exclus ca telefonul pliabil de doua mii de euro.

Samsung amana livrarea Galaxy Fold. Ce spun analistii?

Samsung a luat decizia de a amana livrarile terminalului de 9. 000 de lei, Galaxy Fold, ca urmare a review-urilor in general negative din partea jurnalistilor si bloggerilor. Acest lucru ar urma sa loveasca in brand-ul companiei, pe termen scurt, spun.

Samsung Electronics amana lansarea pe piata a Galaxy Fold

Samsung Electronics a anuntat luni ca amana lansarea pe piata a telefonului pliabil Galaxy Fold, dupa ce unele dintre persoanele care l-au testat au spus ca dispozitivul incepe sa aiba probleme dupa doar o zi sau doua de utilizare, relateaza MarketWatch.

Samsung anuleaza evenimentele media din China, care aveau ca subiect noul model Galaxy Fold

Producatorul Samsung Electronics Co Ltd a amanat evenimentele planificate pentru saptamana aceasta in Hong Kong si Shanghai, la cateva zile dupa ce au fost raportate mostre defecte ale modelului pliabil Galaxy Fold, scrie Reuters.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1976 seconds )