Libnet.ro
UNICEF

01:05

Telefonul pliabil de la Samsung ar putea fi cel mai scump smartphone

Playtech Playtech,
Telefonul pliabil de la Samsung ar putea fi cel mai scump smartphone

Samsung a evitat sa ofere date precise legate de pret si disponibilitate cand si-a dezvaluit telefonul pliabil. Nu a durat insa foarte mult pana cand respectivele particularitati au. continuă pe Playtech

Cel mai scump brad de Craciun din Romania nu va mai fi impodobit in acest an. Cum explica autoritatile

Cel mai scump brad de Craciun din Romania va sta in depozitul Primariei Targu Jiu in acest an. Bradul artificial a fost cumparat in anul 2016 cu peste 100. 000 de euro, iar autoritatile spuneau atunci ca va fi folosit timp de 12 ani. Acum, primarul Marcel Romanescu PNL), care a fost ales anul trecut, a preferat un brad natural, care va fi amplasat in centrul orasului.

Cel mai scump pod din istoria Romaniei incepe sa fie construit: Buldozerele vor fi pe teren in decembrie

Podul peste Dunare de la Braila, care va lega Moldova si Muntenia de Dobrogea in special de Tulcea si de Delta), va costa circa 500 de milioane de euro si va fi gata in trei ani. Contractul de proiectare si executie a podului a fost atribuit in urma cu un an asocierii dintre firmele Astaldi SpA Italia) si IHI Infrastructure Systems Co. Ltd Japonia).

Radu Tudor, dupa agresiunea Rusiei impotrivaUcrainei: E cel mai complicat context de securitate de la terminarea Razboiului Rece

Jurnalistul Radu Tudora comentat agresiunea Rusiei impotrivaUcrainei. Radu Tudor sustine ca situatia este una extrem de grava. Este cel mai complicat context de securitate de la terminarea.

Cel mai lung caltabos din lume, facut la Bihor: are 208,2 metri si a fost gatit in patru ore. Ce ingrediente au folosit bucatarii

O echipa de bucatari bihoreni au preparat duminica, 25 noiembrie, la Oradea, cel mai lung caltabos din lume, de 208,2 metri, doborand recordul detinut de orasul Burgos din Spania, de 187,2 metri, si avand astfel sansa de a intra in Cartea Recordurilor.

Studiu ONU: Domiciliul este cel mai periculos loc pentru o femeie

Peste jumatate dintre femeile asasinate in lume in 2017 au fost ucise de partener sau de membri ai familiei, ceea ce face ca domiciliul sa fie locul cel mai periculos pentru o femeie, potrivit unui studiu al ONU publicat duminica, relateaza AFP, citat de Agerpres.

Cel mai dezamagitor ministru PSD: Nota penibila pe care a luat la examenul de titularizare

In urma cu cateva zile, detaliam o serie de schimbari importante in cabinetul de ministri condusi de Dancila. Acum, aflam detalii triste despre un ministru PSD propus de Dragnea care a ajuns sa fie numit in functie. Printre ministri inlocuiti in urma cu cateva zile de Dragnea si Dancila se numara si Constantin Bogdan Matei.

Rusia spera la renasterea IPO-urilor dupa cel mai rau an din ultimul deceniu

In 2018 nu a avut loc nicio listare a unei companii rusesti Companiile rusesti raman angajate in planurile lor de listare pe piata locala, in 2019, in pofida faptului ca 2018 a fost cel mai rau an din ultimul deceniu in privinta vanzarilor de a actiuni, potrivit Reuters.

RECORD MONDIAL stabilit in Oradea: CEL MAI LUNG CALTABOS din lume

Cel mai mare caltabos din lume a fost facut de o echipa de bucatari din Bihor, astfel reusind sa depaseasca recordul stabilit de Spania cu un sangerete. Caltabosul, lung de 208 metri, a fost realizat de.

Cel mai letal tip de cancer face ravagii in Europa. in Romania, mortalitatea a crescut cu 31%

Cancerul depancreasa devenit cel mai letal cancer la nivel european. Mortile cauzate de aceasta boala s-au dublat in ultimele 3 decenii, la nivelul de zeci de mii, potrivit unui raport al Unitatii.

Simona Halep, dezvaluiri despre cel mai greu moment al carierei: Mi-a furat trofeul din maini! Trei luni am suferit

Campioana Simona Halep, numarul unu mondial in tenis,a facut dezvaluiri despre cel mai greu moment al carierei. Sportivasi-a amintit de momentul cand a pierdut finala de la Rolland Garros in.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2525 seconds )