Libnet.ro
UNICEF

10:15

Alerta pentru cei care stau la bloc. Ar primi amenzi si de 3.000 de lei daca nu respecta aceste reguli

Playtech Playtech,
Alerta pentru cei care stau la bloc. Ar primi amenzi si de 3.000 de lei daca nu respecta aceste reguli

Un fost secretar de stat a venit cu o idee noua pentru legea asociatiilor de proprietari. Senatorul PNL a vrut ca administratorii asociatiilor de locatari sa prezinte documente si daca nu e. continuă pe Playtech

Ministrul Mediului anunta pedepse inasprite pentru cei care taie si transporta ilegal masa lemnoasa!

Alexe a spus ca doreste inasprirea legilor pentru crimele impotriva padurilor Romaniei si ca poart.

Orban: Pregatim un mecanism de punere la dispozitie a mastilor de protectie pentru persoanele care nu au venituri

Guvernul pregateste un mecanism prin care sa asigure masti de protectie pentru persoanele care nu au venituri, se afla sub pragul saraciei, a declarat, premierul Ludovic Orban.

Bonusuri pentru cei care creeaza locuri de munca si le mentin cel putin 6 luni

Firmele care creeaza locuri de munca pe care le pastreaza cel putin 6 luni ar putea primi bonusuri din partea statului, a anuntat vineri ministrul Economiei, Virgil Popescu.

Bootcamp-ul Changeneers : Startup-urile finaliste isi prezinta ideile juriuluiSesiuni de mentorat si tipstricks pentru ideile care au intrat in finala

Bootcamp-ul Changeneers : Startup-urile finaliste isi prezinta ideile juriuluiSesiuni de mentorat si tipstricks pentru ideile care au intrat in finala. Finalistii de anul acesta vor intra, incepand cu data de 23 aprilie, in sesiunea de Bootcamp care va dura 2 zile si le va oferi atat informatii teoretice cat si interactiune cu membrii juriului, avand astfel ocazia sa isi prezinte ideile juriului, sa puna intrebari si sa isi valideze directiile de dezvoltare.

Bilete de avion decontate si cazare gratuita pentru turistii care vor ajunge in acest oras din Europa

Bilete de avion decontate si cazare gratuita. Acestea sunt masurile pe care si le-au propus italienii. Autoritatile locale din Sicilia au decis sa plateasca jumatate din pretul biletelor de avion ale turistilor care isi vor petrece concediul pe insula din sudul Italiei.

APIA: 2,72 miliarde de euro pentru fermierii care au depus cerere in campania 2019

Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura APIA) a continuat autorizarea la plata a fermierilor care au depus cerere de plata in campania 2019, suma totala platita pana in prezent depasind 2,72 miliarde de euro.

Facebook lanseaza noul Messenger Rooms pentru videoconferinte, care va concura cu Zoom

Facebook anunta lansarea noului Messenger Rooms. Aplicatia va concura Zoom, cunoscuta platformabazata pe cloud ce poate fi folosita pentru conferintevideo, audio, webinarii, inregistrari si.

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2629 seconds )