Libnet.ro
UNICEF

05:45

ANUNT de ultima ora! Un senator si un deputat PNL baga Guvernul in autoizolare

Playtech Playtech,
ANUNT de ultima ora! Un senator si un deputat PNL baga Guvernul in autoizolare

Intr-o conferinta de presa, la aceasta ora, actualul Premier interimar, Ludovic Orban, in urma aflarii faptului ca un membru al grupului de Sentatori PNL ar putea fi depistat pozitiv cu COVID-19, a anuntat ca tot aparatul guvernamental va intra in autoizolare, incepand chiar de astazi! Se pare ca senatorul PNL Vergil Chitac ar fi depistat . continuă pe Playtech

Cove, anunt de ultima ora la Vorbeste Lumea. Adela Popescu nu a venit in emisiune pentru ca este bolnava

Gabriel Coveseanu si Adela Popescu formeaza o echipa indragita la Vorbeste Lumea. Din nefericire, situatia se va schimba de astazi. Cove a anuntat in emisiune ca partenera sa de platou nu a venit din cauza unor probleme de sanatate. Cove, anunt de ultima ora la Vorbeste Lumea. Adela Popescu nu a venit in emisiune pentru .

Pensiile romanilor sunt in mare pericol! Ministrul Muncii, anunt de ultima ora

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, ia masuri drastice cu privire la decizia de a se inchide institutiile publice de teama coronavirusului. Aceasta i-a cerut oficialpresedintelui Casei Nationale de Pensii sa-i demita pe seful Casei de Pensii Bucuresti si sefii caselor de pensii de la sectoare pentru decizia luata, fara a se gandi la binele cetatenilor.

Anunt de ultima ora, pe site-ul Politiei Romane. Ce informatii au aparut

Mario Iorgulescu a fost dat in urmarire generala. Saptamana tercuta, Tribunalul Bucuresti l-a arestat preventiv in lipsa. Acesta este acuzat de omor si de conducere sub influenta alcoolului, dar si a altor substante interzise. Reamintim ca, in urma cu cateva luni, acesta a provocat un accident rutier in acre un tanar, pe nume Dani Vicol, .

Anunt de ultima ora pentru cei cu masini pe benzina si motorina. Ce se intampla cu pretul de la pompa

Criza epidemiologica a afectat nu numai vietile a mii de oameni, la nivel global, dar si bursele, astfel ca scaderea de 20% a preturilor la titei este un soc global care va afecta performantele firmelor de petrol si gaze, spun analistii iar aceste evolutii ar putea duce la pierderea unor locuri de munca in aceste .

Numarul meciurilor din optimile Ligii Campionilor jucate fara spectatori a ajuns la patru! Anunt de ultima ora

Bayern Munchen - Chelsea este cel mai recent duel din optimile Ligii Campionilor care se va juca fara spectatori din cauza problemelor cauzate de epidemia de coronavirus.

Klaus Iohannis, decizie de ultima ora, dupa ce Guvernul Romaniei a intrat in autoizolare

Intr-o conferinta de presa, la aceasta ora, actualul Premier interimar, Ludovic Orban, in urma aflarii faptului ca un membru al grupului de Sentatori PNL ar putea fi depistat pozitiv cu COVID-19, a anuntat ca tot aparatul guvernamental va intra in autoizolare, incepand chiar de astazi! Se pare ca senatorul PNL Virgil Chitac a fost depistat .

Ultima ora! Romania inchide mai multe puncte de frontiera

Romania ia masuri de urgenta in contextul in care exista deja 64 de cazuri de infectare cu coronavirus la noi in tara. Pentru a tine sub control aceasta evolutie extrem de dinamica a epidemiei cu coronavirus, Ministrul de Interne, Marcel Vela, a facut anunt oficial, joi seara, ca vor fi inchise mai multe puncte de .

Numarul romanilor infectati cu noul coronavirus ajunge la 75. inca doua cazuri in ultima ora, printre ele si managerul Spitalului Gerota

Numarul cazurilor in Romania a ajuns la 75, dupa alte doua cazuri anuntate in ultima ora, printre acestia aflandu-se si managerul Spitalului Dimitrie Gerota, infectat de pacientul 17, fostul politist care nu spus medicilor ca a calatorit in afara tarii. Astfel bilantul pentru ziua de vineri ajunge la 16 cazuri.

Informatii de ultima ora in cazul Caracal! Ce au descoperit acum procurorii

Informatii de ultima ora in cazul Caracal, in urma efectuarii mai multor descinderi efectuate in cursul zilei de joi. Ce au descoperit procurorii? Cazul Caracal se extinde. Ce au descoperit procurorii Politia economica Olt a facut in dimineata zilei de joi 5 perchezitii in Caracal, la sediile a doua firme de paza si la domiciliile .

Alerta ANM de ultima ora! Lapovita si ninsori in luna martie. Ce zone sunt afectate

Alerta ANM. Specialistii meteo informeaza ca vremea intra intr-un proces accentuat de racire. Mercurul din termometre va scadea sub valorile normale pentru aceasta perioada, iar precipitatiile isi vor face constant simtita prezenta. Alerta ANM! Lapovita si ninsori in luna martie Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie ANM) au avertizat, printr-o informare meteorologica de ultima .

ştiri de la Playtech

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2463 seconds )