Libnet.ro
UNICEF

21:00

Care este starea de sanatate a lui Virgil Chitac. A fost transferat la terapie intensiva!

Playtech Playtech,
Care este starea de sanatate a lui Virgil Chitac. A fost transferat la terapie intensiva!

In data de 13 martie, intr-o conferinta de presa, actualul Premier interimar, Ludovic Orban, in urma aflarii faptului ca un membru al grupului de Sentatori PNL ar putea fi depistat pozitiv cu COVID-19, a anuntat ca tot aparatul guvernamental va intra in autoizolare, senatorul PNL Vergil Chitac fusese depistat pozitiv. Care este starea de sanatate . continuă pe Playtech

Situatia pe judete a pacientilor cu coronavirus: care este starea lor. 6 persoane vindecate au fost externate

Pana sambata, 14 martie, la nivel national au fost confirmate 97 cazuri de cetateni infectati cu virusul COVID-19 coronavirus), iar 6 pacienti sunt declarati vindecati si au fost externati.

Senatorul Virgil Chitac, adus la spital fara izoleta! Imaginile care i-au revoltat pe multi romani

Vergil Chitac, senator PNL a fost depistat cu coronavirus, acesta, infectat fiind, a participat la BPN de luni, cand a fost desemnat candidat PNL la Primaria Constanta, dar a fost si prezent in Parlamentul Romaniei la sedinta ce trebuia sa investeasca guvernul Citu. Senatorul Virgil Chitac, adus la spital fara izoleta Vergil Chitac, senator PNL .

Care este cel mai cautat produs in magazine, in aceste zile. Stocurile care s-au epuizat primele

Magazinele au fost prima tinta a ramanilor, iar in felul acesta, clientii s-au inmultit cu o treime. De aceea, Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor, alaturi de prezentantii retelelor comerciale, au stabilit masuri suplimentare de preventie. Care este cel mai cautat produs in magazine, in aceste zile De asemenea, in magazine ar trebui sa existe solutii .

Care este, de fapt, identitatea celui mai puternic om din spatele Kanal D

Kanal D este un canal de televiziune la nivel national din Turcia si face parte din Demiroren Group. De asemenea, reteaua ruleaza un canal international, Euro D, care este disponibil online, si a avut primul canal de inalta definitie din Turcia, Kanal D HD. Textul KANAL D nu este afisat in transmisia sa turca. Doar .

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )