Libnet.ro
UNICEF

09:45

Cine este senatorul PNL infectat cu COVID-19. A intrat in contact cu sute de persoane

Playtech Playtech,
Cine este senatorul PNL infectat cu COVID-19. A intrat in contact cu sute de persoane

Un senator PNL, Vergil Chitac a fost depistat cu coronavirus! Acesta a participat la BPN de luni, cand a fost desemnat candidat PNL la Primaria Constanta, dar a fost si prezent in Parlamentul Romaniei la sedinta ce trebuia sa investeasca guvernul Citu. Cine este senatorul PNL infectat cu COVID-19 Avand in vedere ca senatorul Vergil . continuă pe Playtech

Senatorul PNL infectat cu coronavirus a participat si la o petrecere cu 400 de femei, la Constanta

Senatorul PNL din Constanta Vergil Chitac confirmat cu noul coronavirus a participat, de 8 martie, la o petrecere cu aproximativ 400 de femei din comunitatea musulmana.

Prima reactie a senatorului PNL infectat cu coronavirus: E o incercare pentru toata planeta in urma cu o zi acuza o adevarata isterie pentru raceala sa

Dupa ce a bagat la izolare toata conducerea PNL, iar joi acuza o adevarata isterie in ceea ce priveste raceala sa, senatorul PNL Vergil Chitac, confirmat cu coronavirus, se declara vineri mahnit ca el, familia sa si oamenii din Romania si lume trec prin astfel de momente.

Deputatul Gigel Stirbu, testat pentru Covid-19. Este unul dintre cei care au intrat in contact cu senatorul PNL Chitac

Toate persoanele susceptibile ca au intrat in contact cu senatorul PNL testat pozitiv pentru Covid-19 vor fi testate in orele urmatoare, iar printre acestea se afla si deputatul de Olt Gigel Stirbu.

Senatorul PNL Vergil Chitac, infectat cu coronavirus

Senatorul PNL Vergil Chitac ar fi infectat cu coronavirus, potrivit Antena 3. Conform aceleiasi surse, si sotia sa ar putea fi infectata cu COVID-19.

Senatorul PNL Vergil Chitac, primele declaratii dupa ce s-a aflat ca ar fi infectat cu coronavirus

Senatorul PNL Vergil Chitac, despre care s-a scris ca ar fi suspect de coronavirus, dupa ce a calatorit intr-o delegatie cu doua persoane infectate, sustine ca sufera de o simpla raceala si nu are simptome de infectie cu COVID 19.

DOCUMENT NATO: Senatorul PNL Vergil Chitac stia din 6 martie ca este suspect de coronavirus

Senatorul PNL Vergil Chitac stia din 6 martie ca este suspect de coronavirus, arata un document trimis autoritatilor romane de Secretariatul general al Adunarii NATO.

Senatorul PNL Vergil Chitac, depistat pozitiv cu coronavirus, a fost de 8 martie la un eveniment cu 400 de persoane Participant: Am decis sa ma autoizolez, nici nu stiu cum sa procedez, sa sun la 112 sau la DSP?

Senatorul PNL Vergil Chitac, depistat pozitiv cu coronavirus, a participat pe data de 9 martie la un eveniment public organizat la Constanta de Uniuniunea Culturala a Tatarilor din Romania UCTR) cu ocazia Zilei.

Corina Chiriac a fost dragostea vietii lui. Cine este barbatul cunoscut care o regreta si acum

Nume greu al muzicii romanesti, a colaborat cu multe distinse doamne din generatia de aur, dar a ramas cu gandul doar la Corina Chiriac. Cine este barbatul care regreta si acum ca nu si-a unit destinul cu solista? Corina Chiriac a fost dragostea vietii lui Este vorba despre Ovidiu Lipan Tandarica, tobosarul trupei Phoenix. La .

Putini stiu ca Rona Hartner are un copil. Cine este tatal fetitei sale si ce relatie are artista cu fiica ei

Actrita Rona Hartner are, pe langa o cariera remarcabila, si alte motive de recunostinta. Mamica are o relatie de invidiat cu Sumalya, fetita ei de cinci ani, de care este foarte mandra. Cine este tatal Sumalyei? Copila, care si-a petrecut o mare parte din copilarie in Franta, este vorbitoare a patru limbi chiar de la .

Cine este si cum arata mama lui Teo Trandafir. Care este relatia dintre ea si femeia care i-a dat viata

Desi se afla deja de ani buni in vizorul tuturor, are o stransa legatura cu discretia si intimitatea, preferand ca viata-i personala sa aiba la baza cele doua. Cu toate astea, le-a oferit fanilor sai o fotografie deosebita si in premiera cu mama si bunica sa. Cum arata femeia care i-a dat viata cunoscutei prezentatoare .

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2323 seconds )