Libnet.ro
UNICEF

16:30

Cum se cearta Orban cu Olguta Vasilescu pe salarii si concedieri: A servit ceva sau a fumat iarba

Playtech Playtech,
Cum se cearta Orban cu Olguta Vasilescu pe salarii si concedieri: A servit ceva sau a fumat iarba

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a intrat intr-un razboi al declaratiilor cu Olguta Vasilescu, purtatoare de cuvant a PSD. Tema: concedierile si salariile bugetarilor. Dupa ce Ludovic Orban a declarat ca salariile nu mai pot fi majorate artificial, Olguta Vasilescu a spus ca, de fapt, liberalii ar vrea sa taie salariile bugetarilor si sa concedieze 500. continuă pe Playtech

Ludovic Orban, replica pentru Olguta Vasilescu: A servit ceva sau a fumat iarba. Cum sa minti cu asa ceva?

Presedintele PNL Ludovic Orban a afirmat ca purtatorul de cuvant al PSD Olguta Vasilescu a servit sau a fumat iarba atunci cand a afirmat ca liberalii vor taierea salariilor si concedierea a 500. 000 de bugetari.

Olguta Vasilescu dezgroapa o declaratie de anul trecut a lui Ludovic Orban si acuza ca PNL vrea sa taie salariile si sa dea afara 500.000 de bugetari / Ce sustinuse insa liderul liberalilor

Fostul ministu al Muncii, Olguta Vasilescu, acuza PNL ca vrea sa taie salariile si sa dea afara 500. 000 de bugetari. Ea se refera la o declaratie, din octobrie 2018, a sefului liberalilor, Ludovic Orban, care spusese insa ca salariile din sectorul public nu trebuie sa creasca decat dupa ce cresc salariile din sectorul privat.

Lia Olguta Vasilescu: imi pare rau ca, dupa 15 ani, inca nu s-a ajuns la un consens

Lia Olguta Vasilescu a transmis un mesaj pe Facebook, in care isi exprima regretul ca o initiativa legislativa este blocata de 15 ani. in calitate de deputat, m-am numarat printre initiatorii Legii.

Reactie dura a lui Orban dupa ce Vasilescu a acuzat PNL ca vrea sa taie salariile:A servit ceva sau a fumat iarba. Cum sa minti cu asa ceva?

Presedintele PNL Ludovic Orban a afirmat ca purtatorul de cuvant al PSD Olguta Vasilescu a servit ceva sau a fumat iarba atunci cand a spus ca liberalii vor taierea salariilor si concedierea a 500. 000 de bugetari.

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2308 seconds )