Libnet.ro
UNICEF

16:16

Cum se foloseste Rares Bogdan de fiul sau de 6 ani pentru a-si face campanie: Fura pentru ca nu iubesc Romania! VIDEO

Playtech Playtech,
Cum se foloseste Rares Bogdan de fiul sau de 6 ani pentru a-si face campanie: Fura pentru ca nu iubesc Romania! VIDEO

Rares Bogdan a publicat, pe Facebook, un clip video in care poarta o discutie cu fiul sau de sase ani. in clipul intitulat Dialog, candidatul PNL la europarlamentare ii explica fiului sau cum unii fura pentru ca nu iubesc Romania. Rares Bogdan se foloseste de fiul sau in varsta de sase ani pentru a-si face [] . continuă pe Playtech

Rares Bogdan (PNL): A da un vot azi PSD e o pierdere de timp. Ei nu mai conteaza la nivel european, nu-i mai baga nimeni in seama (VIDEO)

A da un vot azi PSD e o pierdere de timp, social-democratii lui Dragnea nu mai conteaza la nivel european, nu-i mai baga nimeni in seama, a declarat Rares Bogdan, candidat PNL la europarlamentare, pentru B1 TV.

Rares Bogdan, candidat PNL la europarlamentare: Diaspora va iesi in numar mare la vot, in 26 mai (VIDEO)

Candidatul PNL la europarlamentare Rares Bogdan este increzator ca romanii vor iesi in numar mare la vot. Liberalul a eclarat, marti, la Buzau, ca cel putin 500. 000 de romani din diaspora vor ajunge la.

Rares Bogdan: Klaus Iohannis este primul presedinte al Romaniei care refuza ministrii PSD pe motiv de incompatibilitate sau de incompetenta (VIDEO)

Rares Bogdan, candidatul care deschide lista PNL de la alegerile europarlamentare, a decalarat duminica, in cadrul emisiunii Dosar de politician, ca presedintele Klaus Iohannis este primul sef al statului.

Rares Bogdan: Europa a fost adusa in Romania la summmitul de la Sibiu. Despre absenta PSD: E rusinos ca familia socialista sa se intalneasca la tine acasa si tu sa fii exclus (VIDEO)

Rares Bogdan, candidatul care deschide lista PNL la alegerile europarlamentare, a vorbit duminica, in cadrul emisiunii Dosar de politician cu Silviu Manastire, despre summitul istoric de la Sibiu din 9.

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2328 seconds )